09 January 2009

Tension

:puteh_9:
waaaaaaaa~
AKU TENSION AMAT
:tensi:
jam sdah mnunjukkan jam1.30pm...
barusan aku msg bb bertnyakan keadaannya..upanya dia baru lepas sbyg jumaat..omg!..aku lupa yg hari ni hari jumaat:mHihi:..huhu..cmana leh aku lupa..walhal hari ni hari cuti..aku ingat today is thursday..ya laa..sbb selalunya kami akan start cuti on thursday suppost ada kelas SDG..SDG means dlm erti kata lain 'Mentor-Mentee'..dan kitorg kene dtg kelas ni selama 2jam utk berjumpa mentor kitorg *mgikut kumpulan yg tlh dberikan sejak sem 1* utk membincangkan modul2 yg telah diberikan..or blh bincang hal2 lain mgikut ksukaan mentor msg2..mentor2 terdiri dari lectrer2 yg ada mgikut fakulti msg2..heee..*dah lari dari tajuk entri ni*...

then, oleh kerana sem ni kelas ini telah digantikan pada hari selasa..so on thursday ada la kelas mcm biasa..tuesday kami hanya ada kelas SDG satu2nya pada sebelah pagi..hehehe..boleh la rehat..dlm erti kata lain..boleh holiday..heee...btw, utk budak2 group aku lg best..sbb mentor kitorg xnak buat kelas pun utk sem ni..soooo??...kami free la hari selasa..hehehe...every week u!!...hee..btw, result utk kelas 2 ttp M on our result exam..
M means Memuaskan...amat bagus bukan???:pis:....heee...
berbalik kpd tajuk entri...knapa aku tension sgt nih???...
ya laaa siapa tak tension..when i try byk kali utk upload picture on my entri tak pndai dpt2...asyik2 connection interption..bengang weiii...suppost nak post entri gambar2 weddg my siter wktu majlis malam berinai..tp oleh krn tak dpt upload pic even satu puuuunn...soooo xdpt la utk di post kan entri tu hari ni..biarla ianya diperam didlm draf hingga berkulat dan mereput di sana...aku sdah bengang:huarg:..mula2 ingat size pic terlalu besar..then, aku cuba mengedit dan resize pic bg kecil sedikit..tu dah size stndard 2..haiiiihh!!!..itu pun tak dpt jgk!!bengang weiii:hentak:
.
.
.
aku tak mandi lagi:mandi:..member2 aku ajak aku mkn..tapi aku tak da selera langsung setelah membaham 5 keping roti bersalut kaya dan meneguk segelas air vico..:drink:aku tak berselera or sdah kenyang??..apa kata perut ku:mKenyang:???..aku tak da selera laa..hehehe..jwpan selamat kerana aku msh blum kenyang lg..heee...
ptg ni jam5pm ada 'GreenDay' blok..bukan penyanyi GREENDAY tu yg dtg..green day means gotong-royong..hehehe..dan adalah menjadi kebiasaannya merupakan satu aktiviti yg agak kurang aku gemari:bofu_02:..sbb bergotong royong dgn peralatan yg tidak mencukupi...:pandaGeli_12:..no! no! no!..aku tak minat situasi kerja mcm ni..klu dulu gtg royong asrama blh la layan..sbb serba serbi ada..penyapu..penyapu tandas..kain lap..etc..kira mcm2 ada la..mcm astro..ni tak..nama je u!..tapi penyapu tandas pun tak de..bygkan kena bersihkan lantai tandas dan dinding tandas dgn menggunakan berus kain...oh no!!! so disgusting!!..bkn mo ckp aku ni penggeli dan berkira*betol ka ayat aku tu??*..tapi..taknak!!..cuma lain la klu tandas rumah..aku leh terima lg..tp ni tandas yg semua org ramai menggunakannya..dan dgn keadaan lantai yg mcm tu..cuba anda bygkan dan fikirkan:girl_10:..aku sukar utk menerimanya..:girl_12:..apa pun yg terjadi..aku rela menyapu koridor dan membuang sampah saja drpd melakukan itu semua..
apa kata kita bg dkt budak2 junior..:kih:..
.
.
.
testing upload pic..
keputusannya : Connection Interrupted!!!!

:minimo_26:
tak pe laa..aku mau pg mandi dr terus diselubungi rasa ketensionan diri dan kebengapan blog ni..jom menikmati air pancuran versi 80an itu..
:cinonet_04:

*terasa gatai diri ini ingin menukar layout baru..sbut layout tu btul2..nnt bb marah..almaklumlah..org pandai ckp bi..ya ka b?..heee*


2 comments:

su said...

hehehe...kene sabar byk tu dik!

+ iNaMoRaTa + said...

hehe kak su..
tau xpe..
kak su ok ke bila nak upload pic?..