04 March 2009

Dalam Situasi Yang Kurang Stabil


Mencuri sedikit waktu untuk mengupdate blog ini..

yaaa..dikala ini saya dlm keadaan amat mereng kerna separuh nadi dan otak saya sdah kehabisan tenaga:cinonet_47:..sila cas semula dengan penuh selepas mid term..dengan cara berjoli hingga lupa diri..
namun,,saya betul2 tak punya waktu dan uang untuk berjoli hingga ke tahap itu..niat ingin mengikut nor dan fara berjalan2 di kuala lumpur pun terpaksa disimpan di dalam hati sahaja..kerna saya betul2 tak punya waktu..lagipun,,untuk pergi ke sana memakan masa dlm 6jam..uhhh!!ada sapa2 yg boleh pinjamkan saya jet pejuang,,atau kapal terbang peribadi:girl_3:..bolehlah saya pergi ke sana dgn cepat..walhal saya juga boleh membawa kwn2 saya pergi ke Bandung utk manghabiskan duit di sana..kan bagus ada yg baik hati meminjamkan saya kapal terbang tersebut,,kemudian dgn baik hati memberi saya sedikt hadiah iaitu uang bernilai RM1juta ringgit:mDuit:
....aaaaahh!!!alangkah seronoknya...saya suka..saya suka..kwn2 saya juga suka!!yeaaahhhh...
:boy4:
inilah kerja saya di kala saya tengah tension ye kwn2..harap maklum dan faham..hukk!!
btw,,saya sudah melalut dgn panjang lebar!!
omg!!sudah kena hentikan entri ini sebelum saya menghabiskan waktu dgn berblogging..nnt buku2 saya itu merayu utk di baca..dan bantal dan tilam memberi sokongan moral utk saya berusaha menelaah pelajaran..

DONT GIVE UP MY DEAR LADY!!
CHEER UP!!
:boy5:

penamat entri : saya baru dpt jadual exam final tadi..oh my!! paper saya berturut2 selama 4 hari..dan bygkan dlm 4 hari,,saya ada 5 paper..means,,ada yg dlm sehari saya kena exam 2 paper..alalala...tambah mereng la saya:tensi:..bawa ku terbang..please...

23 comments:

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

around 17-19mac ko d mn?

+ iNaMoRaTa + said...

di uum ja..
ko mo dtg sini kaaa??..
yeaaaa..dtg la jie.aku bw ko jln2..blanja mkn..jom2..

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

jgnlah dimerengkan lagi dgn hangan2 tu sume..

lepas exam..dan lepas dapat ijazah..baru pk g tempat tu hehe...eh kene keje dulu sbb nak dapatkan duit sejuta..tak pun terus kawin hehehe..suruh hubby bawak g honeymoon sambil habiskan duit dia hehehehe...

akak pun tengah mereng ni..

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

seh aku fikir mo eskep p KL klau turn mnari kami awal. hik3.

Pu3 said...

alala
ciannya dia.

kalo paper bederet tu kna la prepare awal.
kan senior kan?
hahaha.
final sem, pulun btoi2 OK.
Good Luck!

Bdway, yg part-time typist tu pu3 xjoin.
Dowg cam tipu je. kna foward mel till dpt 100 respon baru dowg bagi keje typist. ntah betol ke idak.
hermmmm

NuaK said...

hohohoho ...
d mana2 ada kau ...
haish ...
bosanya dunia ni ...
hahahahahah

-N e Y r A- said...

mari2 dtg kl. hahaha

Nur said...

ala..xjoin ka??tp aku pn xtau g ni..ada pgram SHTMTHRFKXX..mo escpe tp siring nama aku ada tlis PASS/FAIL..mdalam btul mjdkan aku trtanya2..naa bw ko ujie jln2..

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

sandi jg nama program ko tu nor. SHTMTHRFKXX. na merayap aku type balik. haha.

+ iNaMoRaTa + said...

kak nrina..
hehe..mari kita sama2 memerengkan kepala..hehehe...
wawa..lama lg dan amat payah la nak dpt RM1 juta tu..ajaib la klu saya dpt..hahhaa...
kak nrina,,saya xpost lg gift utk kak nrina..mgu depan sy post ye..hehehe..sori lambat..hehee

+ iNaMoRaTa + said...

ujie..
waaa...ok2..
klu ko trun gtw la ya..
tp aku xjanji tau..k..
jauh banar ba kL tu..hehehe..

+ iNaMoRaTa + said...

pu3..
heee...thank u..
xla sem last..
sem dpan ada lg..sayang uum kan..hahahaa..

keja tu..nsb bek xjoin..dia suh deposit dulu kan RM50..nnt xpasal2 kerugian berlaku..haha..

Nuak..
cit!!..dimana ada aku,,ko pun ada..
maknanya sama ja la kan..
buwekkk!!!

Neyra belanja round2 kL..yeaaahhhh...

+ iNaMoRaTa + said...

wui..bahaya juga nama program kamu tu nor..SHTMTHRFKXX..terbelit2 lidah ku..
baaah..jd klu ko nda pg FAIL la tu?..
ikut kata hati ujie nor..klu dia bilang bulih escape..ko escape la kan..kan vujie...

-N e Y r A- said...

what? *sambil berkira2 duet akaun...* balance maybank ade rm1.42 ja. hahahhaha. cimb? ade RM266...tp nk bayar bil telefon 200. cmne tuh? hahahahha.... mati eyra. kalau si ujie tu nk dtg, mtk blnja jugak...eyra lari dr KL. hahaha

+ iNaMoRaTa + said...

Neyra..
haha..jgn lari dari kL..dia pasti dpt kejar..sembunyi bawah katil je..heee

Nur said...

haha..itu progrm yg mmbwa mksud mdlm amat2 tu..ala kmu trip xtau..terang2 aku kumat kamit kata fara..tu la nm pgram tu jd gtu ole aku..haha..tp bsuk ptg gue chow la..jmpa fara trsyg..toink

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

Ooo mana mau lari haaa??
hahahaha...

+ iNaMoRaTa + said...

ia nor ko jmpa fara dimana??..
kl ka?..baaa..beshnya..

vujie,,ko mst cari eyra smpai dpt..
ko bodek dia a..dan pastkan aku pun dpt bhagian aku..hehehe..

Nur said...

hahaha...ujie slamat menari la..aku mo brdansa sm fara ni..isnin kan ct..bubye..mo JCO ka kmurang??nant aku suru fara mms gmbar ah..ahha

+ iNaMoRaTa + said...

mms gmbar jco bek xpayah..
aku pun di bilik ada walpaper jCo..hahahaa

Nur said...

hahaha..yenn andu ba..wallpaper ja??t km kc ko wallpaper bhootthhh ah..

+ iNaMoRaTa + said...

haha..
xpayah ba ko susuah2 nor..
ada juga budak blok aku mcm boooth..
rambutnya alalala..menggerunkan..
blh tu wat walpaper...nnt ku mms arah mu..hahhahaa...

Nur said...

kah3..bdusa ko yenn..
klu mcm bootthhh...penampilan berseni ba tu..haha