08 March 2009

seakan beku tanpa idea

Lately,entah mengapa rasanya diri ini seakan sukar untuk mengeluarkan idea yg bernas dan berunsurkan keceriaan yg bakal membina semangat jiwa dan raga..sudah dicuba untuk mengarang dan mencoret..namun hasilnya tetap zero..yaa..mungkin saya banyak benda yg perlu difikirkan..termasuklah tidak sabar untuk menghabiskan pengajian ini..saya rasa penat dan letih unuk terus belajar..namun,,family+ijam+kwn2 telah memberi saya semangat yg begitu waja hingga diri ini rasa tidak perlu untuk menyungkurkan diri di tengah jalan..*ayat yg ntah pape sbb mengupdate diwaktu kurang siuman*..hari ini saja semua perancangan tidak berjalan lancar..sepatutya hari ni saya hendak berjumpa Dekan untuk meminta sokongan beliau dan mendapatkan sedikit khidmat nasihat tentang jadual exam semester akhir saya yg berturut-turut selama 4hari itu..dan dalam 4 hari saya ada 5 subjek..*patutlah saya kurang siuman di kala ini*..memikirkan tentang exam final yg semakin dekat,,saya rasa saya perlu berjumpa beliau juga..namun,,pada hari ini beliau ada mesyuarat..alahai..bila la mo pg jumpa lagi ni..besok lusa saya cuti..rabu?..rasanya sudah lewat untuk merayu dan memohon beliau untuk membantu saya menukar dan menggubal semula jadual peperiksaan saya itu..saya mati akal!!..dan sepatutnya selepas meminta jasa baik beliau,,saya ingin pergi berjumpa Pengarah HEA juga untuk menghantar surat permohonan saya..tapi,,saya tak siap taip lagi..huhu..lagipun,,tak jmpa dekan lagi..mcmna nak ntar surat tu..aaaa...oh ya,,asgnment psikologi akan di submit pada 12hb ni..iaitu khamis ni...aaaaaaaaa???khamis ni???tak siap apa pun lagi..matailaaa..tolong..sila beri pertolongan kpd saya utk myiapkan scrap book tersebut!!..asignment ekonomi antarabangsa juga akan dihantar dlm masa terdekat ni..iaitu pada 18/03/09..tapi..satu apa pun tak buat lagi..ayoooo farina..apa kamu buat sepanjang kamu hidup dlm dua tiga hari ni??..saya exam la!!baru habis exam jumaat hari tu..semalam saya pergi kursus protokol..*nnt saya cerita pula pasal kursus tersebut*..saya baru ada waktu free hari ni..tp,,jap lg saya mau tidur..sebeb..ituah HOBI saya..huhu..jika saya tak tidur,,saya tak dpt buat kerja..heee..oklah..nite...*padahal baru jam3ptg*

5 comments:

su said...

kuar amik angin ptg..pon ok gak kan farina..hihi..

IxoRa said...

sy klu hari cuti...kerja lain tak de...asyik tido, tido & tido sampai lebam.

:D selamat bercuti....

+ iNaMoRaTa + said...

hehehe...
tak dapat kuar ambik angi ptg kak su,,sbb bila ptg je mst kat sini hujan..hahaha...

kak ixora..betul2..saya juga akan tido sepuasnya..hahaha...

selamat bercuti juga..haaa

Rezz Fukumoto said...

banar tu bukan kalikau aja natu, aku pun natu jua byk banar keraja kan di urus nie...sabar je lahhh

+ iNaMoRaTa + said...

rez..
thank u..
saayg ko..heee
ko mulih sabah bile?