28 March 2009

27 March 2009

Jajarkan ke Tengah:off:

layan gambar je la yerr..hehehe...malas hendak berceloteh panjang..

semasa berjalan2 di mall uum mencari ketenangan..singgah sebentar dikedai unimart..mmg wajib akan msuk kedai ni jika ke mall..mencuci mata sambil melilau cute2 stuff yg ada..then, terpandang la white bunny ni..cute gilaa..upanya sebuah alat pengurut belakang yang amat best..lepas ni tidak perlu menyuruh risna menurut2 belakang saya..sebab saya selalu berasa lenguh belakang..mcm org tua je..haha..tanpa berfikir panjang..terus membeli..kerana,,kegunaanya amat penting!!..hee

profile update :
Nama : white bunny
harga : RM10.90
shop : unigift uum

petang..dalam pukul 4pm..pergi ke SPA kak ayu untuk menservis muka..huhu..
sudah lama tidak membuat facial..
harga : RM35
diskaun : 100%
after diskaun : FREE!!..
hahaha..sememangnya klu membuat facial di tepat kak ayu,,kak ayu akan memberi diskaun yg amat HEBAT!!..hehehe...
malam :
selepas mencuci kereta bersama yaya,,mandi dan mencuci baju..perut terasa lapar..jam menunjukkan pukul 10.30pm..risna ajak pergi ke tapak ekspo UUM*sempena minggu konvo*..mencari makan+mencari boyfren..huhu..layan pizza hut di tengah padang*mcm pegi dating ja ber3*..namun tidak sedap sbb sudah sejuk!!..
harga pizza : RM15/3 = RM5 per person


saya sungguh heppy..malam ni ada grand dinner Ad-Hoc Sabah..will post about it later...

7 comments:

Rezz Fukumoto said...

jom mkan pizza ngan aku jom..hahahaha

+ iNaMoRaTa + said...

hehhee..boleh ja ba rezz klu kau..
tapi sila lah belanja ye..hehehe

-N e Y r A- said...

alat pengurut iu. br saja jmpa di tesco semalam. hahaha

-N e Y r A- said...

alat pengurut iu. br saja jmpa di tesco semalam. hahaha

Meuzangelo Batio said...

alat urut tuh...
aku lelaki yg ganas ni pun rse cute giler mende tu..
terasa geram mcm nk geget2...
(ape dah jadi kat aku ni?)..
hahaha

+ iNaMoRaTa + said...

neyra
ye ke?..brapa rm?..
waa..beli x??..hehehe


meuzangelo batio amat aneh namanya..hehe..
ye ke?..itu bukan alat pengasah gigi ye..harap maklum..hehehehe

Farina said...

cop cop!!!
perlu ke tayang pizza tu??..
hahahahaha...