25 March 2009

Model Yg Tak Serupa Model


Eh??..biar betul tajuk entri tu??..macam saya kurang percaya la yg saya tu menjadi model..aishhh!! jgn anda kurang berasa yakin pada diri saya okay!!..biarpun ketinggian saya hanyalah persis mutiara model pakaian kanak2 yg memakai baju2 dan dress yg comel2 sambil berlari2 anak mengejar belon yg berwarna-warni,,saya juga berbakat ya menjadi model..sila beri tepukan semangat kepada saya lagi:boy10:!!..berulang kali..dan setiap entri...wajib!!:cinonet_52:..
Saya bakal menjadi cover majalah kedondong yg tak pasti bila akan dijual di pasaran..pssstttt...sila lah dapatkan majalah kedondong di pasaran.
kelmarin,,seharian saya bersama dua lg rakan saya iaitu zafi yg bajet ala2 jepun itu,,dan Hafiz yg serupa muka jehan miskin..siapa senang tertipu pasti akan tertipu..tapi bg saya,,tidaklah juga sama..ada juga kot..50%..dan sekarang beliau sdah femes dgn nama itu hingga beliau hmpir melupakan nama asal beliau sendiri...mari ketuk:#e:kepala beliau secara berjemaah agar beliau akan cepat sedar diri!!..okay..cukup!!..kelmarin kami bertiga bersama kak ayu dan suaminya iaitu abg zam pergi ke alor star untuk memperbaharui lesen berniaga untuk kedai kitorg yg dekat uum tu..kak ayu sbnarnya owner kedai tu dan kami bertiga hanya menumpang kekayaan gembira..hehe..kak ayu ni pengasas produk cintaku kosmetik..jom2 dtg la web ni utk mengetahui lebih jelas tentang cintaku kosmetik ya..pasti anda teruja..CINTAKU KOSMETIK..haha..kak ayu,,ina dah tolong promote eyh..leh la dpt elaun lebih bulan ni..yeaayeeaaa:pis:...tak pun,,blh buat facial free kan dkt spa??..ngeeee...sayang kak ayu:cium:..hik3..kak ayu sangat cantik!!muka natural..dan dia tak pakai makeup dgn tebalnya..hanya sedikit shj..itu pun saya tak pasti la dia pakai make up ka tidak..sbb saya tidak pasti!!..huhu..saya juga mahu cantik spt kak ayu..:cinonet_30:heeeeeeee...tapi mmg best la dpt lepak ngn kak ayu dan abg zam..sbb mereka sempoi..blh je bw sembang kosong..gosipp..itu rahsia kerajaan..hik3..klu nak tahu gosip terbaru artis,,sila call saya..sbrg sms tidak akan dilayan..sbb abg zam ni ada produksi filem..sapa2 yg teringin sgt nak berlakon tu..jom2..pakat ramai2 serbu ofice abg zam..sblum tu buat la facial dan spa dulu..hik3..
oh ya,,nnt saya letak gmbar saya bersama kak ayu ya??..saya mahu letak gmbar saya dulu..sbb saya juga cantik kan??..yg pasti terima la seadanya yang saya bakal jadi femes!!huaaaahuaaa...sila tumpang gumbira:boy6:!!...

4 comments:

IxoRa said...

Amboi!!! Comey nye dia... :)

Bole aje jadik model...jadi model blog ini! Tak gitu ? Hihihi....

+ iNaMoRaTa + said...

hehehe..
tQ kak ixora..banyak support farina..
tQ juga rajin dtg blog farina..heee..saaayg kak ixora..

ya betul2..jadi model blog sendiri kan..hahaha..

DzuLagiL said...

salam,
majalah kedondong tu mana nak cari?

Farina said...

salam..
hai dzulagil..hehe..
majalah kedondong tu edisi terhad..haha..
nak oder ke?..heee