12 April 2009

Malam SeriBuDaya 2009

Date : 10 ApriL 2009
Anjuran : Exco JPM DPP Proton
Tema : Hitam, Putih, Merah
Mood : Teruja~teruja~Teruja~

Pakaian dan Accessories :
1. Selendang
colour : white
RM13
bought by : Shy-Sister

2. Necklace
colour : wHite
RM10
bought by : Sungei wang, KL
*used item..beli utk gdinner thn lepas*

3. Dress
colour : black n white
RM45
bought by : Ann-Wardrobe

4. Long sleeve
colour : Black
RM12
bought by : Jalan TAR, KL

5. Tali Pingang Reben (tah aku pun xtau nak pnggil ape)
colour : black
RM19
bought by : Aneka Mall, Jitra

6. Banggle
colour : white
RM3.90
bought by : Aneka Mall Jitra

7. Watch
colour : white
RM39.90
bought by : AVON
*used item..saya beli utk gdinner thn lepas..msh ok lg..hik3*

8. Purse
colour : cream Anna Sui
RM45
bought by : BB, KL
*used item..saya beli utk gdinner thn lepas*

9. Jeans

colour : black
RM45
bought by : PEACE, Aneka Mall, Jitra

10. High Heels shoes
colour : Grey
RM49.90
bought by : Satinni, Aneka Mall, Jitra
*used item..saya pakai pegi kelas*

.............................................................................

Mengupdate dgn pantas sepantas ThunderCat
Soo..layan gmbar je la nmpaknye..hehe

Queen of da' nite

da' gergous of us

mereka..tanpa AKU !!

aina wif me

only ME
when my hearts was bling-bling

old school
hitam putih itu KAMI

wif my junior FENDI waTashi

wif ZU ZACK
"jangan gosip kami~"

da' precious of us

my coseMate
dont forget ME okay~

wif ZAFI~ala2 TakuYa Kimura itu
Hafiz a.k.a JehaN MiskiN
sayaa??..
seperti SELENA GOMEZ...
yeeewww~

kami yg glamour~
Harus GLamouR??

epoL wif 3 gadis cuteee~
okaaay~

kau pujaanku~biarpun kau tinggi mcm tiang lampu..lalala

ouchhh!!

harus sedikit P.O.Y.O

da G.E.R.G.O.U.S its ME

yewww~
harus terima hakikat yg saya itu V.O.G.U.E

buta EYE buta HEART~
B.L.I.N.D

At Muadzam Shah HaLL
at 12.00 am
ding~dong~

da THREE of NINJA KIDS..
hohoho~

di sebalik CERMIN itu

sekali sekali menGEWDIKkan diri
hohoho~

its ME..mencari rahsia di sebalik HATI sendiri..


.........................................................................

okay~
MalaM yg HaPPy EnDing..walaupun ada yg kata tak best..tapi saya sgt2 happy..sbb persembahan yg ada semua best2 dan dpt menghiburkan hati saya..
TAHNIAH~
saya cukup TERUJA~


okay~
sudah layan gmbar..

................................................................

*al-fatihah*
Pada 8/04/09 baru2 ni..
seorg sahabat saya Allahyarham Abd Latif B. Mastor telah kembali ke Rahmatullah kerana penyakit yg beliau hadapi..beliau telah meninggal dunia di Hospital Jitra, Kedah dan telah selamat dikebumikan di kampung halaman beliau di Mersing, Johor..
saya berasa cukup sedih..biarpun hanya sempat mengenali beliau dalam masa 2 minggu..saya kenal wktu keluar ke Jitra bersama abg wei dan kwn2nya pada hujung bulan yg lepas..
Semoga roh beliau ditempatkan di kalangan org2 yg beriman..amiinn..
*al-fatihah*

12 comments:

+ iNaMoRaTa + said...

sori gambar sedikt kabur..sebab saya edit resize dia bg kecik..hehee

ErinAinAzeren said...

farin...
arwah yg meninggal tu sakit ape?

an.wardrobe said...

hye dik ina..
wah lama x dgr kaba... mcm myepikan diri gtu..
kmu sgt cchantek okeh bila memakai baju itam puteh tu. for me, mmg x sia2 tau. mmg nampak bgaya tau... ;)

leh la beli selai dua yg lain pulak...... keke

Pu3 said...

wahh.
widunya nk ber-Dinner jugak.
hukhuk.

+ iNaMoRaTa + said...

erin..
penyakit dia xdpt dikenal pasti..
sbb doktor ade keluarkan dua laporan..
so,xdpt citer la pnyakit sbenar dia ape..
tp dgr kata darah dia kena jgkitan virus..dia ada pg derma darah ari 2,mb yg wktu projek kat kolej kitorg tu..
then,lepas tu dia ngn kwn2 g mnd kat puncak janing..mb luka dia yg derma darah tu xsmbuh lg..so,dia kuman tu msuk kat tu la..
Allahuallam..
sama2 la kita sedekahkan dia al-fatihah.smoga dia sntiasa tenang disana..amin..

+ iNaMoRaTa + said...

kak an..
okay2..thank u soo much 4 diz clothes..ina suka sgt2..hehee

insyaAllah bakal membeli sehelai dua dr kakak lg..hehhee..

+ iNaMoRaTa + said...

pu3..
hehehe..
tau xpe kan..
nnt dah hbis study,,sama gak ngn pu3..yeyye je skrg nak cpt2 hbis study..hik3..

lama pu3 xjguk blog ina..hehhee

-N e Y r A- said...

VOGUE!!!!

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

uii bergaya2 ko aa...
jaga ko amun mulih berjalan ke 1B ko makai sluar tracksuit saja.. lps tu top guna baju kurung. ala2 kita p PJ dulu2 zmn skul.. hahahah...

+ iNaMoRaTa + said...

hahhaa..
citt!!
mana da pg PJ pkai bju kurung..
kamu tu kan..
pastu pkai tudung labuh..
hahahhaha...
klakar..klakar..

♥nrina♥ said...

wah..bergambar sakan ye..

+ iNaMoRaTa + said...

heheh..
mestilah kak..hehehee