09 November 2008

My Others Blog


~mencoret sedikit cerita tentang blog2 ku~

ini adalah blog friendster ku..


ni my 1st blog..dah lama xmenjenguk blog ku ini..tp td ntah knapa terdetik sedikit perasaan inigin melawat blog ku ini..hehehe...
korang sumer sudi2kan lah menjenguk yer..tp mayB xda story yg ter'lalu' membuat anda semua teruja..citer bese2 ja la..tp ada juga la story yg blh menyentuh perasaan..hehehe...
jom layann~
my friendster blog



dan ini adalah blog ku yg ketiga..


blog ni aku create untuk meletakkan segala karya2 seni ko..ohoo~..upanya aku ni berjiwa seni dan sastera jgk eyh..hukk~..
so, blog ni menginginkan comment dari anda semua...dah lama sebenarnya blog ni wujud..cuma aku rasa blum bersedia utk publishkannya..hehehe
jom terjah blog ni~
indah Lelapku



4 comments:

@LiYaNNuaR said...

byk nya blog dia... sgt rajin... keep on blogging ya...

+ iNaMoRaTa + said...

hehehe..
ni sumer blog yg telah diperap..
jarang di update..hehehe..
dah layan ke blog ni??..
jenguk laa..hehehe

AmirHaddatsa said...

apa nasib blog ini nantI?

+ iNaMoRaTa + said...

blog ini akan sentiasa bernasib baik la amir~..
dgan adanya member2 dan pgunjung yg baik hati..
i'll always update diz blog..
dun worry~..hehee