07 November 2008

My Senpai *senior*

:minimo_01:
Alamak teropot laaa..*teropot means kantoi dlm bahasa sabah*...
Taraaa...sewaktu diri ini men'gewdik'kan diri...



profile update:

Nama : Alif Iqbal @ abg BaL
Status : Single Available
Asal : Penang

Nama : Wan Iftitah @ abg wei
Status : Single Available
Asal : Terengganu

urm..diz pic di'capture' wktu ngah lepak ngn abg2 ni dkt galeri..*ops..jgn bgtw ijam tau..hehehe*:mKening:..best gila lepak+borak+gelak ngn diorg..mcm2 benda yg diperkatakan..padahal abg wei sambil usha awek junior yg tgh duduk kat meja sebelah:mWekk:..abg bal pun ikut jeles..nak ngorat jgk..hehehe..

abg bal ni abg angkat aku..urm dia skrg dah hbis study dan skrg tgh keje kat KL jd custmer services utk CeLcoM..so sapa2 yg berkenan ngn dia ni leh la slalu call helpline tuk celcom tu:phonecry:..hehehe...dia dtg coz nak ntar report praktikal dia..
abg wei dia xhbis study lg sbb dia xbuat praktikal..dia ambik paper 3000 utk mgantikan praktikal..kos kitorg leh wat praktikal@thesis@ambik 2 subjek paper 3000..soo..aku ambik praktikal..hrp2 dptlah tmpat praktikal..dan tgh apply pun...
eee...xsabar nak hbis study..penat dow study..lg2 bila exam menyerang...kdg kala aku hampir mati berputus asa..tp,kata kak su..ingatlah kedua org tua kita..tQ kak su..heee...best giler klu dpt borak ngn abg wei..coz dia happy..then dia prnah tnya aku..beri satu perkataan yg aku blh gmbarkan dan ingat tntg dia..i said : Happy:pis:..sbb bila ngn dia je aku akan sentiasa happy+gelak xingat dunia..abg wei ni ramai peminat diklgan wanita2 dsini..so,i think i'm proud 2 be here beside him:plis:..abg,rahsia kita biar pecah diperut..hehehee..abg bal jgn jeles:kih:..heee

Penamat entri : sem depan abg wei pun dah hbis study..hohoho..xda lg tempat aku bermanja share problem aku..abg bal n abg wei..jgn lupa jenguk entri yg ina post ni erk..hehehe..


Girls Myspace Comments

9 comments:

_ciK ja_ said...

abg wei?? kenal gak dia.. tapi panggil wei je.. dia memang kelakar.. kekekek..

+ iNaMoRaTa + said...

eye?..hehehe..kenal cmane erk??..
cik ja dulu dudukkolej ane?..
abg wei mmg sempoi..hehehe

ErinAinAzeren said...

farin..
shhhhhh..
taw x..
erin minat tgk abg iqbal tu..
dari erin sem 3 erin ternampak dia..
pastu erin nengok jerk..
suke..
comel..
huhuhu..
hahaha..tapi melepas plak..
hahhaha..
kem salam ngan abg tu ek..

_ciK ja_ said...

actually bukan abg wei je kenal abg iqbal tu lagilah sgt2 kenal kekekek...

+ iNaMoRaTa + said...

erin..ye ke?..
ok2..nnt farin gtw dia eh..hee..
adik dia ada kan duduk kolej tradewinds..klu tgk sekali imbas mcm muka dia..tp adik dia muka macho..abg bal muka jambu ckit..hehehe...

+ iNaMoRaTa + said...

o ye ke?
hehehe.diorg mmg sporting kan..hehehe..
aik?..kenal sgt2 cmane 2 eh?..ada apa2 ke ni?..hehehe

ErinAinAzeren said...

adik dia kos intaff ke?
eri rase erin penah nampak kot..
or dia penah same klaz ngan erin..
sbb aritu erin nampak abg tu kat cafe..
ngan borak2..
erin taw dia da xstudi sini lg sbb
erin dapat agak dia senior..
huhuhu...
pastu..kat situ ada bdk yg same klaz ngan erin gak..hafiz kot name die..betul tak?
hahaha..minat2 gitu jerk..
suke tgk laki comel jerk..
comel kan dia?

+ iNaMoRaTa + said...

a'ah..adik dia la 2..hafiz..kos intaff..
hehe..xsalah kan nak minat pun...
farin pun waktu sem 1 ska tgk abg bal ni..cute sgt..
usha2 jgk..upanya bdak kos ngn farin..
pas tu selalu ym ngn dia..
then, xsgka leh jd adik angkat dia..hehehe..
cane exam erin?..
balik final bila?..

_ciK ja_ said...

takdelah ape2nye...
rumate punye kwn.. rumate kite course ekonomi jugak...