09 November 2008

cute stuFF utk LapTop ku


:hippie:

waaa..rasanya mcm sdah lama xmengarang entri sendiri..ngee~..sejak kebelakangan ni aku telah byk menerima TAGS dan AWARD dari kawan2 blogku yg baik hati..dan aku masih berhutang 1 lg tags dr Cik Ja...*sabar ye cik ja..nnt sy jwb..hee*..THANK U semuaaa...saaaayang korg...dan aku tanpa rasa segan silu juga telah memanjangkan awards dan tags tersebut kpd kwn2 ku sekelian..hehehe..terlalu byk dpt tags sooo korg pun jd mangsanyaa...hehehe...jwb eh Tags2 tersebut..jgn marah...hehehe...bak kata amy "hati mesti suci"..kih3:kih:...

Entri kali ini ialah tentang sticker keyboard yg aku baru beli dikedai apek game hari rabu baru2 nih..hehe..aku pg kedai game tu sbb adik aku yg bongsu umur 9thn tu sruh aku belikan dia cd game..alih2 aku pun ter'ikut' sama membuang duit..bak kata ajieraku "membazir saja"..hehehee..tp aku berpuas hati kerna bukan aku saja..malah..ramai kwn2 ku turut memuji ke'cute'an benda nih..hehehe..beli juz RM7.90 boleh makan nasi 2 kali ooo dan beli cd game street fighter RM6.00..bila aku ingat psl cd game ni mst aku rasa mo gelak kuat sbb teringat ngn adik hakim ku itew..apa tdk nya..bila ja aku bgtw yg aku dah belikan dia cd game tu, dia bukan main happy lagi..siap suh aku blk esok..aiee??..nih sudah lebih2 ni..walhal aku berkecil ati sbb dia lgsung xrindu aku pun..*mcmna mo rindu aku..tiap2 hari aku call dia*..hehe..smpai dia mun naik meluat jemu..huhu..tp aku xblh klu xtpon dia..sbb aku rindu sgt ngn adik hakim ku itu..heee..
ok2..aku nak upload pic ni..korang tgk ek..mst korg pun turut jeles terpikat melihat ke'cute'an stuff ni..hohoho...

haaa..mcmna?..cantik+cute bukan??..ngeee~..:gulak:
oklah..aku rasa sdah tidak ada lg cerita yg aku mo cerita...*sudah pagi oooo*..
nanti kita citer lain plak eh...
daaaa....


4 comments:

su said...

wahhh tantekkknye! hehe...akak pon nak carik gak lah! haha..layannn..

Luth Textile said...

urm, farina..
Luth pon tgk gak mende tuh..
mula2 nak beli.. comel lo.. doraemon..

tp pk pk tkut keyboard laptop luth besau, tak muat,
so xbeli r..

+ iNaMoRaTa + said...

kak su..cantik bukan??..hehehe
hehe..pg la cari..layann~

Luth..ya ka?..
ala kan blh je letak 2..
Luth pakai laptop ape?..
bukankah same je semua keyboard?..
lain lu keyboard laptop ngn pc..ia amat beda sekali...

faqiha said...

lawa la laptop die :]]]