09 November 2008

its Me today

:girl_9:
Hellooo~

ape citer hari ni??...hohoho..
ntahlaa..mungkin merapu je banyak..tapi yg penting berkata benar bukan??..hehehe..
:mRambut:
hari ni bangun dgn malasnya...arrrghhh~..mmg betul2 malas sbb jam sdah mnjukkan pukul3.30 pagi petang..hehehe:kih:...sbnarnya aku dan kwn2ku tdo lewat..kitorg tdo after smbhyg subuh..dalam wktu org tdo tu..kami study+borak+makan...hehe...tiap2 hari mcm 2...melainkan klu ada exam pagi kenalah tdo awal kan?..hehehe..tp stkat ni exam aku sumer ptg..so leh la tdo lewat...aku dah hbis 2 paper..ade 5 paper lg..aiiieee~banyaknya lg..*padahal aku sudah tdk sabar mo blk umah*..huhuu..pas ni exam aku sumer pg..jam9.00 pagi..so aku xblh la tdo lewat if aku ade exam esok pagi...huhu..then, sambung citer td..setelah menyedari sdah agak ptg dan matahari pu sdah tdk tgak di atas kepala...aku pun dgn teruja bangun lantas mencapai tuala ku yg terletak di ampaian..huhu..aku xtdo bilik aku..tp aku tdo bilik jiran aku..*jiran aku ni member aku laa..risna..tinggal sblah bilik aku*..hehe...so,oleh kerana aku xtdo bilik aku..aku kena pergi kebilik aku..tak la jauh pun..sblah bilik je...utk mgambil barang2 mandi aku..hehe..stelah mandi selama 15minit :mandi:..maka dengan keharuman bunga lavender aku pun solat zohor..zohor tau..bukannye asar..hehehe...habis solat zohor..aku duduk bertapa di atas sejadah sambil merenung masa depan.. :girl_5:*walhal aku tengah menunggu masuknya waktu asar*..
dah lepas settle solat asar..aku ngn kwn2 pegi bsiap2 mo pegi beli makanan dkt cafe..hari ni aku makan nasi putih+ayam goreng+sayur+sosej bakar+air lobak susu=RM5.00...huhu..nasib bek mkn sehari sekali..so xlah terasa mahalnye..hehehe...:puteh_6:
then, after makan..aku gn kwn2 'sehati' aku duduk mengumpat berborak kosong sambil bergelak ketawa hingga terguling2 :mHaha: sehinggalah waktu maghrib...then member2 yg duduk blok lain check out dan kembali ke bilik msg2...aku stay ngn risna..*sbb aku tinggal menyewa menumpang bilik risna*..kira bilik risna ni port lepak kami laa..hehehe..sbb rumate risna sem ni dia extend..so risna tgl sorg ja..so, aku pun melebarkan sayapku dengan menakluki bilik risna ..hehe..dan skrg aku sudah punya dua bilik..hehehe...
*maaf risna aku dtg menyemak dkt bilik ko*..har3..
then, dah solat maghrib..aktiviti seterusnya adalah...
:bofu_28:'WIRELESS' dan 'melawat tapak'..hehehe..
ok2..update blog..friendster..utusan malaysia~menjenguk isu2 semasa dan gosip2 terbaru...learning care~cek nota Dr.Azmi...cimbclick~topup telefon digi...maxis.com~cek my maxis bill...hohoho~

teringat sesuatu..*aku blum telefon hakim lg hari ni*..hohoho...
pas ni jap lg la aku tlfon dia..ngee~..rindu amat nih~~

malam ni plan mo study akaun..tp baru plan..hehehe..tp i'll make sure yg aku akan study mlm nih..hohohoho~..
urm..oklah2..aku rasa sdah tidak ada lg yg aku mau cerita...*sbb diorg amy+pida sdah dtg bilik*..menyambung bergosip:soksek:..lalalala..haha..takda lah..peraturan kami..:minimo_32:tdk dibenarkan sesiapa pun mengumpat!!..kira port kitorg nih adalah zon larangan mengumpat!!..hehehe...so,tidaklah menambah dosa2 kami kan?...bagus2..hehehe...
oklah..aku xmandi lg ni..*hoho~walhal aku sdah pun mandi td ptg..membazir air saja*..huhu
tapi utk terus berada dlm keadaan yg selesa..aku gagahi juga..hik3..

~terus mencoret~
~aku benci ngn someone nih!!..xsuka..xsuka..xsuka:girl_13:~
biar ku pendam kesakitan hati ini..aku pun malas utk mghiraukannya lg..farina..sucikan dirimu..biarkan dia dgn hidupnya..kau pun bahagia ngn kwn2 yg kau ada skrg nih..kwn mcm 2 xpayah la dpedulikan..makin kita menunduk diri..makin dipijak kepala kita..bukan kah???..
ya laa..aku dah lama xbtegur ngn dia..walhal dia pun asyik mendiamkan diri dan mukanya yg mekong itu manakutkan sungguh..*mcm muka ditapar malaikat*..hoho~risna pun xberani mo tegur..hahaha..sabar2 ris.. :mHurm: ..kwn mcm 2 kita abaikan ja..dia sdah kira bersyukur dahulu kala kita selalu mengikut sahaja apa yg dibuatnya..sehingga kita diperlakukan spt kuli pun kita ttp bersabar...tp kini kita sudah celik hati..kwn mcm 2 xlayak utk dpanggil kawan..waktu susah dicari..waktu senang kita diabaikan..betul bukan??:bofu_16:...

oklaa..aku pun mo pg mandi dulu~..
see u next time...
daaaa~
:cinonet_04:




5 comments:

ErinAinAzeren said...

hehehe..
asal jadual idup exam week farin
sebijik cam erin
huhuhu..
asal? asal duk bilik kawan?
romate x ok ker?

+ iNaMoRaTa + said...

hehe..ye ke?..
same eh?..
urm..dah xok ngn roomate..huhuhu

iyrenne said...

hahahahahah....
banyak rasa yang kak farin semburkan kat sini...
semua boleh dapat..heheh..
kang lau mulih kampung jangan upa teach me on blog..kreatif dalam berkarya walaupun ada mengumapat tanpa disedari...hahaha

iyrenne said...

hahahahahah....
banyak rasa yang kak farin semburkan kat sini...
semua boleh dapat..heheh..
kang lau mulih kampung jangan upa teach me on blog..kreatif dalam berkarya walaupun ada mengumpat(p/s:hehe..sori salah taip td..:-)) tanpa disedari...hahaha

+ iNaMoRaTa + said...

hehe..dik am~
bukan mengumpat..
tapi mencoret rasa hati..