08 November 2008

Da most 'HONEST' tags

:minimo_02:

hohoho~
Tajuk entri kali ini ialah 'KEJUJURAN'
hehehe..aku telah di TAG oleh kak su
Tag kali ini bkn spt biasa yg selalu aku dapat..Tag hari ni berlainan sedikit..eh2..bukan sedikit..tapi banyak..hehehe..
Aku diminta utk men'capture' dan post kan gambar aku yg real tanpa editing..dan diminta utk jujur tanpa sebarang penipuan:minimo_32:...tag ni dah lama aku peram dsbbkan oleh ksibukan exam so xdpt capture gambar yg plg :c::u::n:..tp aku dah buat yg ter'best' utk tags kali ini..

:cinonet_17:
TARAAAAaaaa
inilah hasilnya...
:pis::pis::pis::pis:

muka aku b4 touch up and after touch up ckit2..hehehe..sbb aku xla menggunakan bedak+make up yg terlalu dan keterlaluan tebalnye..sbb i'm in process membaik pulih muka ku yg penuh ngn pimples itew..skrg ni dah menunjukkan kesan yg +ve..cuma tgl 30% ja lg..hoho..tunggu dan lihat hasilnya nnt...suka2..hehehe

Syarat2 utk Tags kali ini :

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.
3) Post that picture with NO editing.
4) Post these instruction with your picture.
5) Tag 10 people to do this

Miss Zuin + balqis + tun teja + Neo + iesha + cik ja + ujie + iQah + aliyannuar + Anas



2 comments:

su said...

tq farin!!

cayork lah!tu ler tag jujur namanye!hehehe!

gud luck 4 ur exam!

+ iNaMoRaTa + said...

hehehe...
malu2..hehehe

TQ kak su..