19 January 2009

Keboringan dan lukisan maya



Okay!

Aku tgh boring..ntah knp aku tak blh memberi tumpuan kat kwn2 yg tgh mbentang dkt dpan 2..oh ya..aku skrg brada dlm kelas penghantar psikologi..diz week adalah mnggu pembentgn individu..aku punya turn lama lg..hoho..itulah aku amat releks dan selamba yaya skrg ni..hehe..tp tkt jga klu2 diorg tetiba gatai nak myoal..huhu..dah la aku tak tau apa..*abaikan*..
Teruskan mencoret..
Lately lbih suka mengupdate blog dr hp shj..aku mlas utk mghadap laptop..kerna..jika aku sdah berada dhdapan laptop ku itew,aku hampir2 lupa dunia..shingga aku hampir2 tak membuat apa..jd,its better guna hp..lagi mudah bukan?
Then,comel tak lukisan ku kat atas tu..hasil coretanku diwaktu keboringan melanda..maka tercipta la pelbgai jenis lukisan yg comel2 itu..haha..farina~jgn takabur..huhu..*abg wei..ingat tak lukisan2 ina lagi??*..
Disebalik lukisan di atas tu,ada cerita lucu a.k.a raja lawak..namun,biarlah pelukis saja yg tahu disebaliknya..utk mjaga nama baik mereka dn kluarga mreka..
Ok farina..fokus!

Post : se T650i

5 comments:

MiSya said...

hahahah...farin....
sama la kita....
aku pun suka jg melukis ogambar2 org nilebih2 lagi time lecturer or ada kwn membentang di dpn time stadi dulu...
skrg ni...klu time meting....
keja aku di belakang....
lukis muka2 staff yg ada time meting...hahahhaa...
lawak2...
ui farin...
camna mo send entri pki hp tu...
aku sdh cuba tuk buat ari tu...tapi, tidak dpt..haiyaaaa.....
ajar lu????

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

orang lidi kau tu..
hahahahah..
kecik2 pun aku blh nampak tau..
hahaha...

+ iNaMoRaTa + said...

misya..
haha..ya kan..buring betul..
even fokus jga..tp msh jga boring nih..hehehe..
waa..blh la msk ptndgn mlukis muka2 staff..hehehe..
oh ya post entri pkai hp 2 aku guna hp sony ericsson..
nnt cari gmbar dlm file manager picture..then tekan more..send..pas 2 byk situ dia bilang,,send as picture msg, as email, to blog dan via bloototh..so pilih la to blog..nnt dia akan kuar la kita blh tulis tajuk dan entri..pas tu kita publish..
lepas publish dia akan ckp go to blog?..nnt tekan ok..then nnt dia akan bg alamat web yg kita kena pegi then dia bg numbr kupon..nnt kita msuk web tu..apply kupon yg dia bg td..then nnt dia akan suh kita choose..nnt post entri mo post pg mana..antra web tu atau terus publish dkt blog..hehe..
blh ka faham?..atau byk sgt permasalahannya?..apa2 tnya blk..k
selamat mencuba..hee

+ iNaMoRaTa + said...

haha jie..
lucu kan tu org lidi..
tp bukan aku yg lukis..tu member aku yg lukis..hee..dia ckp yg tu ja dia pandai lukis..hik3..
nnt blh buat kelas lukisan & pendidikan seni utk diorg nih..heee

eJump said...

ahaha...
comel sungguh lukisan anda d kala anda boring....
sian member2 tgh bentang kan dpn...xde sape nk dgr...
ekekeke...