14 January 2009

Hadiah Bufday Dayah & Risna




hee~
sebenarnya entri ni tak siap lg..namun mempost menggunakan hp utk kemudahan yg lebih flexible..sbb klu mo upload gambar dari web amatlah dan teramatlah payah..hingga mampu menggugat iman..ngee~:gulak:

cantik bukan cute stuff dkt atas 2..mcm biasa..aku belinya di UNIGIFT uum..hehe

Actually cute stuff dkt atas 2 adalah untuk my fwen Dayah dan Risna sempena bufday diorang baru2 ni..hee..

HAPPY BUFDAY
Dayah & Risna
on 29 Dis 2008
Sweet 22
* Semoga Panjang Umur & Dimurahkan Rezeki hendaknya *
# best fwen forever #


:pis:
then, untuk entri ni wlupun tak siap lg aku sdah dpt 2 ayat2 cinta..iaitu dari kak nrina & cik vujie kita..beri tepukan kpd mereka kerna aku rasa berbesar hati ingin menghadiahkan juga cute stuff ni kpd mereka berdua..sila2lah tinggalkan adress anda ye..
cpt2..selagi stok msh ada..hehehe...


kla, aku tak mndi lg..jap lg jam11.30 aku mo pg balik umah family angkat aku dkt Alor Star..saja balik menjenguk..mo lepas gian makan laksa penang buatan mak angkat..sedap tauuu~..my febret tuh!!..
daaaa~


8 comments:

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

cute nyerrr...

nakkkkkk hehehehehe....

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

muat ka ko tu baju? hahaha..

+ iNaMoRaTa + said...

kak nrina..cute kan..
klu nak..silalah tingalkan adress anda..cepat!!..selagi stok msh ada..heee..


cik vujie..
bhai..mcm perli aku ja 2..huahuahua...
vujie wei..aku sdah meningkat gemuk!!..aku tkt hapir xdpt dibendung lagi..dan akan mwujudkan persaingan yg sengit antra aku dan B**D..haha..ko ingat ka tuh?..hehehe
pssst..leave ur adress here..mo bg ko bju 2..nnt kita blh pkai sama2 pg 1 borneo....hehehe

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

bah nda lama lg befday aku ni.. jgn ko lupa aku mo hadiah..haha..
aku xmo tu baju,,aku x muat..
aku mo cute items lain dan pink..hahaha..

(B**D?? gila mau 8minit aku fikir sepa tu..hahahaha..ok,akhirnya ketahuan..)

eh eh address ba pla kan, nnti xdpt ko kc aku hdiah..haha..

Puteri VuJiE,,
Institut Perguruan Keningau,
Beg Berkunci No.11,
89009 Keningau.


(Sengaja kasi alamat IP supaya glam sikit aku dpt hdiah..haha)

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

eh lupa pla..
hari ni syita befday..

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

eh alamak lewat plak..ada stok lagi tak hehehe...

Norzarina Hj Bidin
No. 14, Jalan PRI 4
Taman Paya Rumput Indah
76450 Melaka.

Nur... said...

bkn bju yg gntung d keta ka tu??
pelik2 ba km ni..haha
ee nsb aku mnyemak cn..ckt lpa bsday sita..aku ingat lg gelas bontot tuk dia tym frm5..kui3..lucah..

+ iNaMoRaTa + said...

vujie..
ya okay~
nnt aku carikan hadiah yg cute2 tuk ko r..anak monyet pun cute apa..nnt aku pos ar..hehehe...
hehe..biar la ko glam ckit..aku suka tu klu kwn2 jd femes ckit..hehehe...
ya la..aku hampir2 lupa..tp aku msg xsampai ni..xdelivered..xkan dia tukar num lg..


kak nrina..
msh belum terlewat lg..hehe..
i'll post it a.s.a.p..
ok..wait 4 diz present..


nur..
ya..pnggantung kreta la..
tp yg specialnya ada lambang uum 2..
mahal tu deh..hehe..aku pun b4 abis ni mo borong brg2 uum dgn byknya..mo buat sbg kenangan..hik3..