19 January 2009

SamaN??



Hoho..
Tanggal keramat bg aku hari ni..19/01/09..
OMG!!..
Baru saja mbicarakan soal budget ngn Nurfaizura a.k.a Nor smlm..namum,hari ini aku tpaksa dn tanpa rela mgeluarkan budget ku sbyk RM60 utk mbayar saman..What!!Saman??..yaaala SAMAN!!..bukan pakcik uk yg bnama saman eh..ini adalah saman kslahan lalulintas..walhal tika aku mdpt saman ni aku tak pun melintas apa2 laluan..cuma parking ditempat yg salah..hahaha..padan muka..alaa..dah takda parking laa..drpd parking tu takda org guna,baik kereta viva WRT7858 ni yg guna..ada akai blh pkiq..drpd aku parking kat tgh2 jalan lbeh bek aku parking di 'car park'..okaay~
Ni la 1st time kena saman sjak 3thn mdpt lesen..huhu..kena keluarkan budget lg RM60 utk mbayar saman..walhal dlm hatiku bkira2 dgn wang yg sbegitu byk blh bershoppg bmcm2 brg..or..makan ais krim coklat bpuluh2 batang..or..makan kfc or mcD..opps!hentikan mkn dn mbeli brgan israel..boikot israel!!
Lalala..sbenarnya ksalahan ku adalah : 1)meletak kreta di kawasan letak kreta staff..RM30..dan..2)msuk dkwsan staff..RM30..
okaay~hanya staff yg blh parking merata-rata..bg pelajar2,dgalakkan parking di atas bumbung dkg shj!!
*marah*
...rindu dia...

Post : Se T650i



4 comments:

Luth Textile said...

alahai.. kita sama..
nanti luth tunjuk saman luth lak..

+ iNaMoRaTa + said...

ia ya ka luth?..
haha..okey2..nnt kita bid saman sapa lg power..hahahaha

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

baek ko beli sampan ja la.. parking longkang dpn kelas.. hahaha..

+ iNaMoRaTa + said...

haha jie..
bagus benar idea ko 2..
hehehe..
susah2 lg kan cri parking..hehehe..
tp mana ada air mo lalu..
bgs beli helikopter..hehehe