29 April 2009

6 Paper Left

hai semua~

:boy6:
saya rindu kamu yg amat..sudah lama tidak mengupdate blog dan membuat kujungan rasmi ke blog2 korang dan drop sepatah dua kata kat entri kalian semua..sowie sgt2:boy11:..keadaan yg amat bz hingga tidak mampu menekan punat2 huruf ini..dan..sangat sedih:boy8: sbb saya ketinggalan untuk merebut hadiah misteri untuk contest April kak ixora..kak,,nnt buka contest lagi eyh..lalalala~..dan saya juga tidak sempat mengikuti perkembangan kak nrina yg berada di Indonesia itu..tup2 dah tukar blog baru ye:cinonet_17:..harapnya berada dlm keadaan yg chat sejahtera..juga tak dpt hendak melihat telatah anak murid kak su yg pelbgai ragam..hehehe..takpe kak su,,teachers day kan tak lama lagi..so,,hrp2 dpt hadiah yg byk dr student:boy3:..juga my best fwen ujie yg ku sygi..tak dpt penuhi kotak komen anda buat ketika ini..klu tidak,,ada ja benda yg hdk di story kan..hehe..tgk2 ko sdah tukar layout baru..waaah~nice gilaaa..saya suka dan jeles:lala:..dan juga untuk kazen saya adek..wahaha..tak siap lg edit blog ko:boy18:..nnt la wktu cuti aku edit kan ya..bg lawa2 smpai ko teruja..jgn lupa plan kita mo bodek iyen..abg bal,,hehehe..blog abg pun..tgu ina ada free time ina edit lg bg nmpak 'cool n versatile'..haha..MU nya tu pun tak boleh nak tinggal..obses sgt ngn MU abg saya yg sorg ni..hehe..takpa2..nnt boleh jd pemain MU ye:boy5:..hehe..dan..pu3..award kamu saya tidak ambil lg..bakal grab nnt okay~..saayg pu3..:plis:tQ 4 da award..juga kamu eyra..lalalala~tidak dpt borak dgn kamu..saya bz..harap maklum..haha..bgaimana holiday kamu?..harap best n enjoy..happening..boleh lupakan sgala msalah:boy15:..hehehe...then,,kak mar yg kat overseas tu..hrp brada dlm keadaan yg baik2,chat walafiat,sentiasa happy:pis:..mr.Anas!! sudah lama tidak nmpak kamu di cafe..haha..good luck exam..saya tau sdah lewat utk wish ni dgn kamu..tapi takpa..wish juga kan:girl_9:..hehehe..juga kpd seluruh rakan blog..opss..mcm nak bg ucapan dpt award gilang gemilang pula..huhu..harap happy2 selalu ye..rajin2 la dtg blog..dan jgn lupa klik nuff saya..promote sekali deh..hehe..

Alhamdulillah..6 paper exam saya sudah berlalu:huarg:..dan saat genting paper yg berderet selama 4 hari bg 5 subjek itu juga telah saya tempuhi..waaa~banyak jg cabarannya..dan saya hampir hilang pertimbangan:boy7:..namun berkat dorongan org2 yg tersayang..my family,bb,abg wei dan juga rakan2..saya mampu bertahan hingga ke tinta dakwat yg terakhir..thanks to u all..
sori to abg wei,,bnyak membuatkan kamu risau dgn saya,,kejut saya bngun pagi,,dan juga membuatkan saya ketawa hingga hampir pecah perut..saya hadiahkan yg ni utk kamu..taraaaa:cinonet_52:..ops!! perlu ke??..hehe..

sebenarnya tidak ada yg mahu saya katakan..sbb saya sungguh dan sangat penat:cinonet_03:..tidur tak cukup,,makan tak tentu,,rehat yg tidak serupa rehat..betul2 amat penat..seperti mahu memakan ubat tidur..biar saya tidur lama sikit..huhu..

oklah..azan asar sudah berkumandang..saya rasa saya ingin mengundur diri..maaf,,tidak ada story yg menarik utk saya share kan bersama kalian pada entri kali ini:cinonet_01:..bakal bertemu di entri akan dtg..hrp2 wktu tu boleh share crita yg happening ngn korg..
saya sudah tidak sabar hendak menanti wktu habisnya exam..waa~lamanye lg 5hb..bulan depan..hik3..dgn keadaan blok yg hingar bingar bingit segala mcm kebisingan yg membuatkan anda akan berasa tension..skrg org tengah buat renovation tandas..so,,saya seperti tinggal dan berada di kwsan tapak pembinaan:cinonet_07:..dengan bising bunyi mesin gerudi itu,,dengan habuk yg menyakitkan hidung saya..ye la..bilik saya hanya beberapa meter ja ngn toilet tu..nak buat komplen..takut dibuang U..soo,,sabar je la..tp rasa geram sgt sbb diorg buat wktu org tgh exam..
woooiii!!!!!tak reti ke nak DIAM ke!!!org tgh exam laaa...org nak study laaaaa!!!!:huarg:ape ke takda hotak sungguh mereka2 yg telah menyuruh mereka2 itu membaiki toilet itu..buat la waktu cuti..wktu kitorg takde kat sini..mcm la takda otak nak pikir!!! nak kata takda otak..duduk jwtan tinggi2,,gaji beriban-riban..tu tak campur duit bawah meja lagi tu..soo..apa yg takda:cinonet_46:??..nilai kemanusiaan yg semakin menipis dlm diri...betul tak????
sabar je laa...:boy17:

saya sdah tidak sabar hendak balik sabah..so org kampuuunngg~sila bersedia ye menyambut kepulangan saya pada 8hb ni..lalala~:ooo:

3 comments:

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

hahaha aku baru tukar layout tadi pagi la... belum sampai sehari lg umurnya.. haha..

su said...

ihiks...cian adek akak sowang ni! 1 paper je lg kannnn! sabar! sabar! hahaha....

dah balik sabah jgn lupe pd kak su tauu! miz u sgt2!

sampaikan salam pd kluarga kalau balik sabah nanti ek!

~senyum slalu~

+ iNaMoRaTa + said...

vujie
ya ka?..hehehhe..
xpa2..mentapkan lagi..hehe
tak sabar ni mo balik..
hehehe

kak su,,
hehe..kesian kan..heee..
misz u too kak su..soo much..
insyaAllah nnt sy smapikan..
jgn lupa dtg sabah okay~
hehhee