21 March 2009

mR.actioN kamEn

:cinonet_06:
yeaaahh!! hasil bantuan mr.action kamen akirnya saya bisa online dan update blog saya ni..hehe..tocey2..haaa..kan betul saya kata 'NgaK Bisa oNLine'..lihat saja pic diatas sudah tahu..sebenarnya akan membuat 'complaint' yg berjela2 kepada pengarah CELCOM BROADBAND yang telah membuat iklan tidak seperti hasilnya..tengok!!..biarpun broadband saya berwarna biru seakan2 hijau yg menandakan itu adalah signal 3G namun!!..lihat hasilnyaaaa??..seee...amat menyakitkan hati bukan..hampir saja dibuang broadband ini ke dalam hutan belantara itu,,namun bila difikirkan wang yg dibelanjakan dan ongkos yg tinggi untuk membeli broadband itu..saya tidak jadi membuangkannya..kan baik klu org yg mahu membuang bayi itu berfikir sedemikian..bila difikirkan betapa susahnya untuk membuat bayi itu..opss!!..ini tiada kena mengena dgn entri..tapi saya tidak membuat kenyataan yg berunsur lucah okay..kerna ayat 'membuat' itu saya maksudkan adalah kekuasaan Allah Ta'ala..begitu tinggi kuasaNya untuk menciptakan seorg manusia itu melalui proses yg sempurna..alamak!!tazkirah pula..takpa2..cuma saya ingin menasihati kepada manusia2 yg di luar sana..hargailah kehidupan anda yg sempurna..usah di buang dan di bunuh bayi yg tidak berdosa..renung2kan dan selamat beramal...
kembali kepangkal jalan haluan entri saya..yaaa..itu lah yang saya maksudkan..saya sudah boleh on9..dan boleh mengupdate entri..namunnnn...yg gembira tidak selalu gembira..pasti ada kesedihan juga..sbb saya mungkin akan jarang mengupdate..kerna..kehidupan saya tika ini akan lebih sibuk memandangkan exam final saya sudah semakin dekat..so,,saja la mahu memberitahu kalian yg saya sangat RAJIN okay!!..hahaha..masuk bakul naik lif pula saya ni..hahaha..whatever!!..saya tidak mahu ber-ym ya kawan2 kerna saya takut dgn hantu boothh peliharaan si fara tu..sungguh seram..macam hantu gigi pula fara..:kih:

penamat entri : sudah tidak sabar hendak balik kampug..sepanjang saya tidak dpt online..banyak perkara yg terjadi..saya ingin berkongsi cerita,,namun saya sudah fedup kerana tidak dpt mempost entri tersebut..draf juga hilang begitu shj!!amat sakit hati dan berasa amat sedih..huhu

5 comments:

IxoRa said...

Udah boleh on9....senyum sikit! :)

+ iNaMoRaTa + said...

senyummm..kambing...
hehehehe..

faRrE said...

hahaha..munyit ko yen..snstif tu antu gg..

+ iNaMoRaTa + said...

haha..
minta ampun fara..
hahhaah

+ iNaMoRaTa + said...

haha..
minta ampun fara..
hahhaah