16 March 2009

Scrap Book Psychology

HaLLuuu!!

:boy5:

Maafkan saya kerana uda beberapa hari tidak mengupdate..mesti fara,,nor,,dan ujie rindukan saya..hehehe..bukan kerna tiada modal untuk diceritakan..juga bukan kerna tiada idea utk dicoretkan:boy18:..namun,,saya terlalu buzy membuat assignment-asignment saya yg bakal dihantar dlm waktu yg terdekat ini..
asgnment eko antarabangsa,,pmasaran pertanian..lalalaa:boy19:
Namun,,beri tepukan gemuruh:boy10: kepada saya dan rakan2 kerna telah berjaya menyiapkan tugasan psikologi kami..pssst..mcm biasa la..wat last minit..nama juga student kan..ahahaha...asgnment bertajuk "Buku Scrap Ringkasan Bab"..<-bukan tajuk sebenar..hanya direka semata2..tp yg pasti ianya berunsurkan seperti yg telah dinyatakan..hehe..

Ini lah hasilnyaaa...
taarrraaaa...Jangan ada yg kutuk okay!!hehehe..

:boy6:
Bahan-bahan yg digunakan :
Drawing Block
Newspaper
Paper Colour
Paper Clip
Riben

hehe..harap2 la cik mastura leh bg markah yg best utk kerja kursus ni:boy11:..hehehe..
sbb skrg tgk mengira2 markah carry mark sblum struggle tuk exam final yg bakal tiba..wwwaaaa:boy17:...tak lama lagi ooo exam final..mati laaa..sudah la paper direct selama 4 hari berturut..takpa farina..sayang,u can danceU CAN DO IT!!..

4 comments:

Pu3 said...

wahhh.
rajennya.
knapa pu3 xpnah ada asgment kna wat scrap book eh.
hehe
mcm kat skolah pulak.

nway, Good Luck 4 final!
Wallaa~~~

Nur said...

huhu..km pon bz tahap gaban kejar raksasa...teruk eh..y lctrer love to gve us unrelatd+disconnectd asgmnt..ntah hapa2..

+ iNaMoRaTa + said...

haha..
pu3..mesti la kena rajin..klu x, xdpt markah..hehehe..

hehe..tQ 4 da wish pu3..

+ iNaMoRaTa + said...

nur oii..
hehehe..
payah tu klu sdah bz tahap raksasa tu..kena panggil nicky tu suh jadi otromen..hehe