25 October 2008

i miss my TWINZ

:cinonet_15::cinonet_15::cinonet_15:

Let me introduce to My Twinz..
Profile update:
Nama : Norhazirah
Nama cun : Zizie

Tarikh Lahir : 07 ogos

Tempat Lahir : Kg.Laut Bongawan

Status : Single+Not available
Ciri : Kulit Sawo Matang
rambut Lurus

ceria and happy

kurang cun berbanding aku..hoho


jeng~jeng~
di saat aku dan dia meng'gewdikkan' diri!..hehe
LOL..sowie 2 my little sista kerana meng'upload' gmbar ini without ur premission..ngeee..
'aku rindu kan mu'..hohoho~

DIZ IZ MY BESHFWENZ 'ajieraku'..ngeee

wish u :
Happy alwayz
chat2 selalooo

jgn selalu jln2 jaa!!

struggle utk final..

lebih cun dari aku

seteguh iman 'Rabiatul Adawiyah'
ingat aku selalooo~




Girls Myspace Comments

7 comments:

Luth Textile said...

comel la adik dia..
adjust kat i la..
leh jadi adik ipar..

+ iNaMoRaTa + said...

haha..habis 2 awek yg ade 2 nak buat ape?..hehehhee...luth saje cari nahas erk?..hahahahaha
nnt next en3 blog luth.."aku dikejar satu kampung"..hahaha..nantikan..

_neo_ said...

twin ke??ala best nye...

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

cik farin,, ngee~ ingat pula aku zaman ko n jirah d hostel dlu.. katil dble decker,, ko atas jirah bawah.. hahaha...

uii ne aku mo tnya ne,, cmna ko setting hp then send mms p blog? aku buat cm x jadi ja.. nyampess!

cepat ko balik.. 1borneo menanti kita~ hahaha...

+ iNaMoRaTa + said...

neo: haha..xdela..diz is my little sister..tp sama kan muka?..hoho..of course la sbb adik bradik..hehhee

+ iNaMoRaTa + said...

uie..haha..tu la..klu takut tidur ja ngn dia b2..hahaha

aik?..xdpt ka?..aku buat biasa ja..mayB aku pkai maxis kot..
1.ambik gmbar
2.send 'To Blog'
3.edit la apa yg patut dkt title dan text
4.publish
5.for da 1st time ntar dia akan bg msg dan suh ko edit guna pc/laptop..ada dia bg yg claim token 2..ko buka web yg dia bg dan claim token 2..nnt bila msk papan muka dia akan suh pilih ko gmbar2 msk blog ko terus or lain2..

fhm ka?..klu xfhm nnt kita ym..k

zizie shazzira said...

hehe..i know i'm cute lorh..
nak kenal??bleh2..
wahai kakakku..dont jeles k..haha