09 October 2008

Mr.Ebell


Hoho~
Let me introduce u 2 Mr.Ebell..diz is my family cat..
ciri-ciri: manja,pantg nmpk tgn..klu nmpk tgn mst dia nak terkam+gigit,cerewet,kuat tido..klu dia tdo mst aman dunia..he..
Secara umumny,kisah dsblik khdpnny dn namany..hoho..actly dia ni sbnrny anak terbuang..he..my uncle buang dia kt umah kmi sbb ksian dkt dia xda org jaga kt umah my uncle..adik bradik ebel yg lain mati dgn dahsyatny..eksiden..my uncle xsgaja tlanggar adik bradik dia yg 2 ekor 2 time my uncle tgu undur kete..may b wkt 2 diorg ni tgh main sorok2 kot..then,ksian la ebel tgl sbtg kara..lalu dbuang ke lembah salji villa..then,dlu wkt dia dtg sini xtau dia ni jantan or betina..i said datz dia ni jantan..otherwise ada yg ckp betina..so,wkt 2 femes cita 'bella'..so,ak bg la nama dia 'bella'..then lama2 dia smkin mbesar,dan sikit2 nmpk sifat2 kejantanan sejatiny..so,tpksa tkar jd nama dia 'Ebell'..ada la jg nama dia cm jantan kn?..hoho..yg bgsny bell ni bgs sgt..dia xkncg mrata2..dia ni mcm metrosexual la kunun..dia klu brhajat 2 dtmpt yg spatutny..dkt toilet beb..he..mmg pndi..he,dah 2 rjin jaga bulu ny..xmain ktor2..he..mmg bgus..he..tp msalahny dia ni kuat mengigit..klu mgigit bkn alang2..punya main sakit beb!..ak dah puas dia ggt..mmg mguji ksabaran btl..he..tp smua org ska dkt bel..bila org dtg dn nmpk bel mst diorg nak..sbb bel ada bulu yg amat cntik..cma bel ni kurus..klu gmuk+chubby mst lg ramai yg geram tgk dia..he..cuba anda lihat buluny itew..bulu ori tau!..xbuat highlight 2..or gna dye..2 guna jari pun boleh..he..suma org syg ngn bel..sbb dia kelakar..hee..



Girls Myspace Comments

2 comments:

-N e Y r A- said...

bulunye sgt cantek la

_ciK ja_ said...

ebel... nama watak dlm cerita... dealova.. sukanyer kat ebel.. hahhahaha