06 May 2009

Ronggeng ngan kak Amy & Amoi

Sehari sebelum Last paper saya Ekonomi Pengeluaran Pertanian..iaitu pada 4 mei,,pada pukul6.30pm..saya bersama kak amy,,amoi dan cinta amoi telah pergi keluar mencari kedamaian dan mencipta kenangan bersama sebelum final..oleh kerana kak amy dan amoi dah nak habis study..saya pun dgn berbesar hati ingin keluar bersama mereka pada hari tersebut..namun terasa berat hati juga sbb esoknya saya ada exam..huhu..tapi takpalah..lepas ni entah bila lagi nak jumpa mereka kan..so,,dijadikan cerita..ptg tu lepas kak amy habis exam..kitorg pegi la kuala perlis..makan2 seafood yg sedap gilaaa~ hingga xdpt diungkapkan dgn kata2..sehingga saya mkan ja apa yg ada depan mata..resdung??..abaikan..haha..btw,,itu adalah kali kedua saya pergi sana..haha..mcmna la sudah berada di uum selama 6sem jrg dpt pegi tempat yg femes tu..obviously la duduk bilik je..jarang pg kluar jln2..hahaha..jom..layan je la pic ni..hehehe...

kak amy wif me


ni pula munirawaty a.k.a amoi





thanks 4 amoi & kak amy coz being my fwenz..ina xkan lupa sumer kenangan kita..wlupun masa kurang mengizinkan kita utk selalu bersama..i luv both of u..

10 comments:

Fina said...

gudluck :)
gembira2 selalu.

Farina said...

hehehe..
thank u fina..
u too okay...

♥nrina♥ said...

wah..happynye jumpe kawan hihi..

MiSya said...

waduh!!!!...ni kenangan sblm balik sbh ka?huhuhu
slmt kembali sayang!

+ iNaMoRaTa + said...

kak nrina..rindu kamu yg amat..
hehehe..

+ iNaMoRaTa + said...

heheh..
kak misya tunggu saya di kk ya..
kita ukur tu seluruh kk..
hahaha

SuFy said...

haluw2..wah!pndainya edit gmbar..sufy x pndai lorr org yg slalu tlg watkn..haha..pa kbr?sehat?napa nda letak follower box?
neway, keep in touch ar

genial said...

blognya manis :)
salam kenal yupp :)

+ iNaMoRaTa + said...

hai sufy..
hehe..bolehla edit ckit2..hehe
ye la..nda boleh letak tu follower box..sbb guna template bukan html punya..nnt sufy klik add yg dkt dashboard tu la..ok..follow tau..
tQ..

+ iNaMoRaTa + said...

hai genial..
Tq coz sudi dtg blog sy..
dtg lg tau..