01 May 2009

countdown until going back to my hometown

Today is 1st May 2009
I have only 7 days to stay here until I'm going to my home
oh damn!! sangat teruja!!!:hentak:

hoho..kenapa saya ber 'speaking' London ni..well..well..kan mahu balik kampung..hoho ibarat diri ini sudah pergi ke overseas dan mahu balik ke kampung halaman dengan perasaan yg berkobar2 spt sudah bertahun2 tidak balik rumah..hehe..
eh!! siapa tidak suka balik rumah..saya sgt suka okay~
dekat rumah mcm2 saya bleh buat..tidur dengan lena..makan dengan kenyang:makan:..dan yg pasti,,boleh menonoton tv sampai tunggang tebalik pun takpa:cinonet_47:..haha..di sini..hanya menonton menggunakan konfigurasi internet saja..so,,tidak la best sgt..tak da feeling langsung..berbanding menonton menggunakan TV 21 inci dan set home teater yg bisa men'tuli'kan telinga..haha..saya tipu!!:boy6:..rumah saya mana ada tv sebesar gajah itu..tv saya hanya la sekecil semut..menipu lagi!!..tak..tv saya hanya biasa2 saja..home teater pun tiada..hanya mampu mendengar menggunakan speaker tv yang dikanan dan kiri itu..dan meletakkan telinga di sisi speaker agar mampu mendengar dgn lebih jelas..itu tuli tahap gaban dah tu!!..adakah patut!!:soal:

ok..hari ni..apa cer??
hari ni saya bangun lewat..then,,saya mandi lewat..saya pergi makan tepat pada masanya..amboi..klu mkn je laju benor..burok ngat eh perangai!!..then,,saya main internet:laptop:..takda sentuh buku langsung..cuma sentuh buku lali je..then,,itu saja la rutin harian..tapi itu untuk hari ini saja..esok saya sudah mahu kembali serius terhadap karier saya..mahu study lol:reading:..5hb exam pula..hoho,,sedar pun farina yg dia ada exam lagi..ingatkan dah tak ingat mo study..:kih:

hari ni saya amat geraaaammm!!:puteh_15:
my uncle zyer tunang wif her gf aunty linda..
eh! eh!..jgn salah faham pula saya geram pasal apa..saya geram pasal saya tiada!! hahahaha...
waaa..sampai ati dan jantung buat majlis tanpa saya:boy7:..saya ni la penceria majlis tau..ops! bukan pengacara majlis..'p-e-n-c-e-r-i-a' majlis..hehehe..
btw,,biar apa pun..want to wish
CONGRATULATION TO UNCLE ZYER n AUNTY LINDA
semoga HAPPY selalu..dan bahagia hingga ke jinjang pelamin..ke akhir hayat..kekeke..
then,,uncle zyer..sila la sponsor tiket balik saya nanti bila uncle zyer kawin bulan ogos ni..laaa..lagi sampai ati kawin time saya tiada..saya tidak kira!! uncle zyer kena support juga tiket saya balik!!..WAJIB!!..please..dgn nada rayuan gombal..:plis:

Then,,selain itu..
tiada apa2 yg best lagi untuk diceritakan..
life mcm biasa..tiada apa yg seronok..hehehe..

oklah..
kembali di lain hari..
:ooo:lalalal~

2 comments:

faRrE said...

pakcik ko mana btunang yen??xkn acai??

alaaa ko tau,tu yg drg mo wat tym ko x,sal lau ko ada x jd tu mjlis..hahaha

+ iNaMoRaTa + said...

haha..bukan acai..ada lagi abg acai..hehe..ex-5one juga dulu..tapi lama la sudah..super senior lagi..hehe..

bah pandai2 ko ya..
klu aku xda..xceria la majlis..
tp ni..klu shana ada..matila dia yg konker tu karaoke..hahaha