13 May 2009

FoLLow Me~

FoLLow me~
eh!!
stop!!

saya bukan membuat iklan bedak jenama follow me tu..
saya ingin mewar-warkan kepada semua rakan2 bloggers saya bahawa saya sudah ada follower box..
jom2 cpt follow saya ok..
oleh sbb ramai yg request tnya pasal follower box tu..
saya pun tanya la dekat ~n0n0i~ sbb tgk blog nya yg cantik dan cute sgt yg ada follower box tu..hehe..thanks to nonoi for da link..saya suka amat!!..


ni follower box saya..jgn lupa follow saya ya..i jump u jump!!..hehe..just joke..

kepada sesiapa yg lom ada follower box tu meh klik kat link ni tuk dapatkan widget tu..ok..takpa kan noi..panjangkan tutorial ni..hehe..
(credit to nonoi)

KLIK


11 comments:

genialbutuhsomay said...

pertamaxxx... heheheheh...

terimakasi ata kunjungannya :)

boleh tanya gag? knp menggunakan kata2 'ayat2 cinta' sebagai ganti komentar?!?!?!

+ iNaMoRaTa + said...

hai genial..
tQ 4 da komen..
hehe..tak tahu la kenapa menggunakan 'ayat2 cinta' sbg ganti komentar..
mayb waktu tu femes lagu ayat2 cinta tu kot..
then..'ayat2 cinta'..mcm tulus je bunyinya..hehe

Fadhlah said...

im blur dah pollow...nnt polow ler sama ekkk

ღ~n0n0i~ღ said...

Wah. Jadi le. Tepuk tangan ramai-ramai. Hooyeah.
Ye la Noi mau follow lah ni.. hehehe~

+ iNaMoRaTa + said...

padlah..
nnt sy polow gak yer..
jom memeriahkan blog..hehe

+ iNaMoRaTa + said...

noi..
jadi laa..
hehehe..thanks yaa...
byk2..a lot..hehehe
follow cepat..hehee

fadhlah said...

dah pollow ker blom tu?padlah curi ilmu masuk dalam mytutorial yer..mana la tau ilang ilmu,ble la rujuk tutorial tu balik.

IxoR@ said...

sy dah memang jadi follower...

lalalalalala :D

+ iNaMoRaTa + said...

padlah..sy dah pollow..
hehehe..
boleh je..sharing is caring kata noi..hehehe..

+ iNaMoRaTa + said...

hehe..
kak ixora sempat jadi follower wktu farina pkai template lama html kan..
hehe..klu guna template yg ni susah ckit nak letak follower box tu..hehe

btw..tQ kak ixora..jadi follower farina..saya pun jadi follower kakak..hehe

nurul hidayah roslan said...

Dayah dah jadik followers & thanks ye akak sebb jadi dayah punye followers!!