03 May 2009

Farina Dan Facebook

lalalala~
menyanyi sedikit..untuk hiburkan hati..

okay~
based on da tittle..seakan tidak percaya finally Farina was sign up with Facebook..actually tiada berapa minat untuk join and sign up for facebook ni..lebih prefer friendster lg..tapi tak tahu mcmana hari ni tergerak la sang hati untuk membuat page Facebook..sudah sign in dan baru ada 3 members..mcm best juga facebook ni..ntahla..lagi seronok main blog kut..sbb banyak benda yg kita boleh share dan luahkan..huhu..tapi takpa..tak ramai lagi yang join facebook..takpa la..buat hari ni..means esok lusa bila sudah dunia menjadi demam facebook nmpak gayanya im not da one who out of date..gila sakai nnt bila semua org berpusu2 membuat facebook..maybe today, who have da facebook will shout at me "farina~facebook tu saya dah lama join la..u late!!"..hahaha..nevermind..saya rasa its not too late to have a facebook today..so,,sapa2 yg blum ada facebook tu..jom la join ramai2 have a facebook..hehe..yg dah ada facebook tu..sila lah add saya bcome one of ur friends okay..

huh??
farina speaking london la hari ni~
lalalaa~
saja mencuba untuk berspeaking..nnt boleh la pergi ke tempat kelahiran ku dan mula mencari2 kehilangan kenangan yg telah hilang..dan..langsung tidak ingat!! hahaha..mmg tak ingat pun sbb waktu tu masih baby lagi..wakaka..tapi saya sudah pasang hajat ingin ke united state,chicago,new york,london...hahaha..ntah bila la dapat pergi..btw,,sebeum pergi ke sana..make sure saya akan pergi ke Tanah suci Makkah dulu..insyaAllah..pray for me okay..

okayla~
mengupdate dengan sepantas yg mungkin..bcoz today i want to study hard..no playing with internet again..hold dulu..and after exam klu mau main until ur dieying pun takda kisah..adakah patut???..hahaha...

countdown until i'm going back to home : 4 Days

2 comments:

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

mun kau ke US, aku kan turut.. haha..

+ iNaMoRaTa + said...

haha..
mcm mgolok ja ko tu jie..
hahaha...