31 January 2011

Senyap dua tiga hari

Hi koranggg...sudah beberapa hari senyap tanpa entry baru..maaf lah..i sibuk menjadi baby sitter...memandangkan my sist kena pegi out station for two days dekat Kuching..so,,dia minta i tolong jaga anak dia sebab hubby dia sekarang sudah balik lewat dari kerja since hubby dia sudah tukar kerja baru...i pun dengan besar hati sebesar besarnya menjaga anak fruit i yang sorang ni..lagi pun dia sudah pandai jalan...so,,tidak lah penat untuk jaga dia..sebab i tidak suka tgk dia merangkak dekat lantai jadi i akan mendukung dia dan mengawal pergerakan dia..rasa bimbang ja dengan kuman² bakteria bagai..hehe..

Memandangkan kena jaga anak buah i..i pun rasa malas sangat mau update blog sebab bila time faris ni tido saja,,i akan ambil kesempatan untuk buat kerja rumah..cuci kain,,cuci pinggan mangkuk,,masak...bila malam saja tambah la malas mau on9 sebab i sangat² penat...

Tapi best gila jaga budak sorang ni...telatah dia sangat la comel dan mencuit hati..kalau dia ada dekat rumah ni..meriah gila rumah..dan bila dia balik kk..sunyi saja rumah kami...hehehe...

Dua tiga hari tidak update blog,,macam kaku ja ayat² i kan...{grrrrrrrrrr}..baiklah tidak mau cakap apa² lagi...macam memang tidak best bila baca ayat kaku macam ni...hurrrmmm[!]...

Tengok video faris pandai jalan saja lah...

video

Faris sudah pandai jalannn..yeahhh...

 


2 comments:

Sophie Al-yahya said...

heee...comel sgt baby nie..

farinajaafar said...

hi sophieee...=)
thankss sudi dtg blog sy yg xseberapa...dtg lagi tau..

Btw,,thankss..ini faris al-bukhary..anak fruit sy yg pertama..