06 January 2011

I sudah Tunangan

Hi olsss morning..
Jam 10am...
Mood : Kemalasan tahap maksimal..rumah masih belum bersapu,,kain masih belum bercuci,,pinggan mangkuk masih di sinki....okeiii ari ni memang sangat² malas entah kenapa hari ni tiba² ada penyakit ganjil ni..aduiiihhlahhh...


See my title entry[?]...
yaaa..i sudah tunangan...mari i story sikit...sambil² baca tu jangan lupa klik nuff i okei sebab jeles my fren punya nuff sudah banyak kali cash out tapi i since ada blog sesen haram pun tak dapat  cash out lagi...hummpphh...nampak sangat malas nak blogwalking kan..kekeke...okei mula story...

Hari itu sangat cerah..semua orang sibuk buat kerja masing²...anak² kecil cazen i berlari² naik tangga turun tangga riuh rendah bunyi nya...i sibuk dekat bilik with my cikaro² kesayangan i...okei zizie hazirah sila shut up ur mouth i baru start mau cerita ni...sibuk la mereka menyusun² gubahan yang mana nampak tidak cantik lagi tapi semuanya cantik² okei...

Jam sudah 2pm..means waktu tu i sudah siap touch up la..offf course la santekkk...tema,,kelabu..i sudah rasa nervous tahap cipan gila laaaa...gila pun tak cipan macam tu..encek bf sudah call yang diorang sudah mau gerak..okei berapa meter saja bunyi ekzos kereta nya pun i boleh dengar dari jalan rumah dia...i sudah cuak gila beb...penasaraaannnnn...okei sila teruskan cerita...

Lepas tu rombongan pun sampai..gila gojes² anak² dara dan mama² dara semuanya...i nampak okei...i nampak walaupun i dekat dalam bilik tengah ber-econ² bagai...haha..after perundingan damai sudah selesai..i pun kena panggil keluar..i hembus nafas...eh salah..tarik nafas dulu,,hembus,,tarik,,hembus...okei..sila keluar[!]..dekat ruang tamu sudah penuh tetamu..semua mata tertumpu kepada i...dan paling i tidak boleh lupa,,i nampak mata encek bf..senyumannya memang sangat menawan hati...kalah senyuman Awal Ashari...pppfftttt~

Then mula la sesi sarung cincin..lagi cuak beb...haha...lepas sarung cincin tu tiba² i dengar orang berselawat...i pun pelik dari mana datang suara tu...i amati betul²..hampehhh laaa dari Hp i ghupenyerrr...laaaaaaaaaa...alarmmm bangun subuh pulakkk...adeh laa...nasib baik sempat sarung cincin..kahkahkah...maknanya,,dah tunangan dalam mimpi la tu kan...kekekekeke....

baiklah..baiklah...sila bersurai...jangan baling i guna botol ka kasut ka sebab bukan salah i kan..salah mimpi i..ni mesti excited lebih ntahpapentah...adakahhh patut[!]...ni mesti sebab excited sebab encek bf sudah ada di sisi ni..ohmaigggooshh dia makin hendsomm okei..bagi i la i kn gf dia..badan ada sedikit sasa mungkin sebab dekat sana asyik makan.makan.makan...hehe..okei lah...mari mula mengemas rumah..semannggatttt[!]



4 comments:

iyrenne said...

ingatkan dah betul2 jadi...kuang3...kin suspen jer..baru nak sound k.nah sebab xinform..hehehe..rupa2nya..mimpi...insyaAllah akan terjadi..amin...

farinajaafar said...

HAHA....
iya bah dek am..kamu org² kuat a.k.a cikaro² kak ina mana blh xinform..kalau jadi,,2bulan before kak ina sudah inform tu...suruh apply cuti awal²..xjadi majlis tanpa kamurang² semua..org kuat salji villa...kekekeee

MiSya said...

hahahaa..ina, kakak ingat betul2 ni..;D cepat2 tunang..jgn lupa upload gmbr ya;D

farinajaafar said...

hahahaaa..kakak misyaaa...congratzz utk kakak aaa..seyesss jelesss amat...kekekeke

insyaAllah..semoga dipermudahkan segalanya...doakan aku ya kak...amin...