24 January 2011

Wasaber Blogger

Pak Pung Pung Pak Pung Pung [bunyi kompang la weyh]...

Ada sesiapa nampak ka sesuatu yang new bertempek dekat gadget bar blog i nih[?]...nampak tak[?]..kalau tidak nampakk...i tempekk dekat mata kau[!]

WSB

Haaa...ambikkk kau[!]..sekarang sudah boleh nampaakk kan[?]...ngeeeee...jangan pandang i sinis okei i tau la i baru join this group which semua orang sudah bertahun² join...huhu...i baru mau aktif balik menjadi seorang blogger yang tegar kerana nuff i sudah menjerit² memberi semangattt...yaaaa,,tidak lama lagi boleh cash out sudahhh...errr,,lama juga laaa...separuh jalannn lagi...kwang-kwang-kwang...

tidak apaaaa...semangaattt WASABER...ehh[?]..salaahh...Semangaaattt FARINCESS[dot]COM....hoyyehhhhh[!]...

Harap² lepas join wasaber ni ramai laaa yang datang mengunjungi blog i yang tak seberapa dan tuan punya blog juga sangat² kerdil jika dibandingkan dengan blog² para wanita² yang cantik seperti blog irine-nadia - fatin-liyana - nadiabyu yang tak payah merengek² minta di follow semua orang yang sudah ada blog wajib follow...nuff diorang pun boleh kata gila² laaaa sampai beribu² untuk di cash out...Haammbiikk kauu[!] siapa mau bagi duit sampai beribu² macam tu...join contest punnn belum tentu lagi menang ka tidak..entah² menang saguhati pun dapat boucher RM100 hengettt saja[!]...jeleessss nyaaaa i..soo,,mari mula bloggwalkinggg up kan trafic dengan muka tak tahu malu minta di kunjungi....kuang-kuang-kuang...

7 comments:

sudirman said...

yeh..melawat sini..tq komen entri man tadi

WSB said...

nah..slmt datang ke WSB. :)

farinajaafar said...

man,,
lawat lagi balik² yah...haha

WSB,,
welcome welcome...TQ..hehee

Ask said...

dtg jenguk wasaber~
welcome to wasaber..
jom tgk anak mak..

http://renunganask.blogspot.com/

n0n0i♥a'n'l said...

Waahh mcm mana sy boleh nda perasan yg ko dah kembali ke dunia blogging ni, far.. hehe.. welcome back..

and.. welcome to WSB ;)

Ariez Hazaril said...

wihuu..welcome to wsb ah..^^

farinajaafar said...

noi,,
haha..tu lah kan..sbb skrg ni menganggur bah tu lah aktif blogger balik...hehee...supportt aku aa noi..rajin2 dtg sini..hehehe

Ariez,
thankss ariez..dtg lagi tauuu...ngeee..