01 July 2009

Kepulanganku?


Huhu..betul ke farina sudah kmbali ke pangkal jln stelah lama lupa diri bercuti sakan dkampung halaman hr ni?..atau kah hnya gimik smata2 krana sedar hr ni adalh 1 july?..walhal dia pun blum ready hendak menekan punat2 keypad lappy nya..dan hanya terlalu membelai dn mberi ksh syg spenuh jiwa kpd face book nya hingga blog merajuk dan off line hingga ke hari ini?..haha..smua pertanyaan itu saya akan biarkn ia berulat kerana saya jga tdak thu simptom2 apa kah yg melanda diri ku hingga kan saya berasa loya2 bila ingin mengupdate blog ini..auuww..adakah?? Oh tidak!!..bkan kerana itu..mmg sama skali bukan kerana itu..diri ini belum kawin lagi la!..hehehe..saya mgarut sbb takda alasan utk mninggalkan dunia blog slama berbulan2..he..
Okey la..saya sdah mengantuk..
Finally~ update!!
Post : seT650i

5 comments:

Luth Textile said...

sayang...welcome backkkk!!!

su said...

wahh! da balik yer!xde ole2 utk akak dr sabah ker? hehe...

Farina said...

Luth : Haiii Luth..lama benor bercuti nih..rasa kekok sda mo menaip pjg2..hehee

Kak su : hehee..blum blk uum lg..blk 5 julai..hee..ole2..nnt farina bwk blk ole2 utk kak su erk..supriseee..hehee

Anonymous said...

salam...dah sem last pn kita kt cni kn...pasni x tau la bla plak kita kn jumpa...tggu awk antar kad kawin kot.....2 pn klu org nk jemput kita...huhu

iNaMoRaTa said...

hahaa..akmal..
ee..sapa kata xblh jumpa..
ada rezeki kita jmpa gak..ceh..padahal mmg plan nak jmpa..
haha..kad kawin tu tak tau la bila nak ntar..aura2 pun tak rasa lagi..haha