22 December 2008

keterujaan ku semakin menurun

alalalaa~
blh pula post entri kali ni..disaat aku kehausan dan ketandusan idea utk merapu..yaaaaakkzz!!!
byk2 entri aku yg blh di kira best dan sedap di baca *sengal* tdk dpt di terbitkan..aiyooo~ apa suda jadi ngn dunia blogger skrg..ni yg buat keterujaan aku untuk berblogging semakin menurun dan hampir2 mencecah tahap minima..
aie~
kembalikan keterujaan ku itew~
kembalikan~
kembalikan~
hukkk!!
update lagi~
teruskan mencoret~
.
.
.
urm~
tadi ptg bb dtg umah..hehehe..hilang rasa rindu di hati..
namun aku terlupa utk capture pict sbb terlalu leka dgn aktiviti memasak ku..bb stay ngn adik2 ku dkt ruang tamu..dan aku??..tgh msk *begedil* di dapur..sedap juga..hehehe
.
.
hilang idea utk mencoret kerana perut ku sdah berbunyi..
dan lalat dtg seekor demi seekor..dan hinggap di atas tgn ku..aik??..nsb baik dia xsmpat berak!..*aku xmndi lg la dow*
.
.
lapar~
lapar~
daaa~


2 comments:

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

wah bergedil..dah lama tak buat hari teringat nak buat tapi kentang takde plak hehe...

baru ada internet ye..bape kene bayar tu..ok tak service dia...?

+ iNaMoRaTa + said...

kak nrinaaa...rindu kamu..hee
ye ke?..
xpe la nnt bila dah ada kentang leh la wat sedap2..hehee
a'ah kak..rin baru beli broadband..celcom broadband..
beli RM169 utk modem dan simcad..
then bulan2 byr RM99 selama 15month..after 15month byr juz RM68 je..
tu promosi la..xtau la kat tmpat kakak brapa RM dia..sbb harga xsama...servic ok la..laju jgk..tp best kan..leh bwk g mana2 je..hehe..