02 December 2008

Kembali Kepangkuan


Hehe..
Jgn jeles tau tgk gmbr ni..he..ni gmbr bru ambik td..means td aku bru jmpa buah hatiku..hehe..rindu bangat ma dia!!..
Then,itu jga tlh memberi mkna aku tlah kembali ke tanah air utk bercuti dgn jayanya..hehe..wlupun kpulgan ku kali ini byk krja yg menanti ku drmh..huhu..bz sbb my sister mo kwin tgh bulan ni..14hb..means cuma ada sminggu lbih ja lg utk kmi memeriahkn dn melangsaikn sgala tgjwb kami..hik3..tau x,aku yg rasa teruja ngn weddg ni sbb ni 1st time fmily aku yg kawin..dan my sister mrupakan cucu 1st datuk+nenek aku belah mama yg kawin..so,means suma family belah mama ku amat teruja~..hehehe..
Oh ya,maaf kok sbb uda lama ngak buka dn update blog ni..tpon umah aku rosak~..means,aku pun xdpt mo connect internet..tp mayb sok baik kot..sbb sdah bwt laporan krosakan..apa2pun,mayb dlm week ni akan cuba utk melawat tapak..buat kwn2 smua..tunggu dn sabar eh..hee..
Btw,tq tuk dik am 4 diz nice pic..suka amat~

Post : seT650i
*edit*

1 comment:

iyrenne said...

haha...its okey bah k.nah...
apa2 pon..dik am doakan moga2 jodoh k.nah n bang ijan akan kekal sehingga ke jinjang pelamin n seterusnya akan berterusan ke akhir hayat korang...
byk2kan wat pokok eah...?
hehe..c ya...