17 February 2011

siapa nampak nama aku memang buta

Apakah makna tajuk entry kali ini..tiada angin tiada ribut tiba² cakap pasal buta...buta apa[?]..buta warna[?]..buta IT[?]..atau pun buta hati [?]...

Tajuk entry macam kena tempiasan si panas baran saja...HAHAHA[!]...abaikan...eh eh[!]..mari jenguk wassaber blog..wassaber ada keluarkan banner baru..ada banyak nama²...dan memang malang sebab tidak payah kamu mahu susah² julingkan mata cari nama aku..memang tidak tersenarai pun...perempuan tidak cantik tidak femes tidak pandai berkata² dan tidak pandai bermadah memang tersisih...kalau kamu nampak nama aku memang buta lah kamu..HOHOHO[!]...malang apakah disumpah buta..HUHU[!]..


Baiklah nampaknya...its better berdiri sendiri...nuffnang[?]..up traffik[?]..aku sudah bosan dengan semua itu..sooo,,macam ini lah..aku ada blog sebab aku suka menulis..suka bagi pendapat..suka bercerita...i think,,lebih baik private kan blog i ni dan hanya terbuka kepada siapa² yang i choose saja...lepas ni suka suki i boleh berkata apa tanpa perlu memikirkan tentang orang lain...

Baiklah...macam begini lah...bak kata cikgu sudirman...[AKU MENULIS BUKAN KERNA NAMA]...

Sekian

6 comments:

Fina Sophie said...

aih jgn la private. tdk best o private2 ni. pernah try dulu. rasa mcm syok sendiri (- -")

mr_mrs mikko said...

lek bha parin.
jgn la kasi private eh...
best lagi public..
kira ada jg org bca..
huhu

su said...

~salam manis uat farina yg comel~

iyrenne said...

hehe...like this entri..^^,
kadang2 ada juga reader blog ni jd stalker yg paling stalker... :D

n benda tu yg bikin takut..hehe

farinajaafar said...

fina : iyaa?..huhu..rasanya teruskan protected entry la kan kalau mau secret...heheee...tQ..'___'

miko : hehe...tgh lekk la ni..emo la pula...hahahaha

kak su : salam manis buat kak su yg cantekkk...

amni : hahaha...ter emo pula kak ina...hehe

iyrenne said...

hehe..xpa k.nah...
manusia ni ada pasang surut perasaan...:)