02 February 2011

Senda awal pagi

Morning vs tengahari...

Huaaa...gila anak dara bangun lewat mentang² cuti dua kali ganda...dua kali ganda faham² sendiri ya...Hari ni i plan mahu pegi kk,,mau hangout sama cuzzie i azua..tapi tidak jadi sebab boifee i hari  ni kena pegi out station ke tenom la pula..so,,tidak tahu mau tumpang siapa pegi kk sebab kereta i masuk workshop smart garage...Memandangkan plan cancel,,jadi i sengaja mahu bangun lewat hari ni walhal sudah terbangun sejak pukul 6am tadi..tapi,,tido balik..bangun balik...tido balik...heeee...

Bangun² tido buruk perangai terus on lappy..apa lagi..cek email dulu mana tahu ada offer dari mana²...then,buka fb..baru buka blog..ngeh..

sedang i belek² Fb...adik i hakim panggil²...

Hakim : Kak inaa...ni ada kueh..kueh karipap ada...macam² kueh ada...
Kak ina : Haaa[?]...Tamau la..
Hakim : Mari lah tengok sini..ada macam² kueh...
Kak ina : TAMAU BELIIII[!]...
Hakim : [?]..
Kak ina : Kak ina inda mau beli..
Hakim : datang tempat aku..siram dengan air sejuk...
Kak ina : Kurang asammm[!]...pffftt...
Hakim : HAHAHAHA...

Mama : Kakk inaaaaahhhh manaaaa[?]...cuci kainnnn[!]

errrrrr....baiklahh...i chooww dulu..sebelum lappy i kena masuk dalam washing machine...daaaaaa...

4 comments:

Sophie Al-yahya said...

takde shoutbox ke kat blog ni?

huhu..macam mana nak shout nie? hehe..

farinajaafar said...

sophie...
hehee..xde dear..xde shoutbox sbb xsuka dgn spam...hehehe...sowie..

sophie shout kat komen aje la ye...xpe kan?..he...=0)v

Sophie Al-yahya said...

heyy heyy..jom join contest =)

http://sophiealyahya.blogspot.com/2011/02/contest-pertama-sophie-al-yahya-owh-so.html

farinajaafar said...

hehe..insyaAllah..nnt sy join..=)
TQ sophie..