03 September 2009

Da 'Snow White' mangsa penculikan


Hari ni saya ada sedikit masa mengupdate blog saya sementara menunggu rakan2 yang lain berjuang menuntut ilmu..saya sdah hbis kelas..ari ni kelas satu ja..so,,membawa laptop ke fakulti semata-mata mahu mengupdate blog..'caya la farina'...semangat gila mo mengupdate...hampeh!!



then,,hari ni mau story sikit about seekor kucing parsi yg telah ditemui ditepi jalan lalu diculik oleh sekumpulan pelajar UUM yang menaiki kenderaan viva berwarna hitam..
Waktu kejadian adalah kira-kira dalam pukul9.50pm..sekumpulan pelajar tersebut dalam perjalanan balik ke kampus mereka setelah berjalan joli berbuka puasa di luar..

hendak dijadikan story..penat saya merapu..saya direct to the point la..sbb klu tulis panjang2 dan 'no point' org spt saya susah sikit mo baca..malass...hehe..

comel kan kucing parsi ni..sangat comel..tapi buchuk! nya ya ampun..boleh luruh semua bulu hidung...huhu..

now,,kucing ni ada deka bilik cazen saya si chombee..buat sapa2 warga uum especially warga DPP Muamalat,,klu mau pegi tgk..dtg je bilik chombee...hahaha..pas tu,,sila la beli topup sekali yee...da juga ada jual krongsang ulat dan gelang kristal..murah2 je..hahahaha...promote sikit!! hahaha...

oklah..
chow~



penutup entri : saya mau balik sabah cepat2..saya sudah berasa benci tinggal di sini!!..

5 comments:

white rabbit said...

cutenye pic tucen tu..hehehh

ღ~n0n0i~ღ said...

Tu lah..
Nda sabar mo balik sabah kan..
Terkadang berasa benci dan muak tinggal di sini T__T

Kucing tu.....cutenya la bha..
Kasi lap-lap lah badannya ngan pet tissue biar wangi sikit.. Kesiannya owner kucing tu, mesti sedih sekarang sebab kucingnya hilang T__T
macam orang punya jak tu..ada loceng di lehernya..

IeshaGunn said...

Memang comel kucing itu. Dah mandikan ia lom? :D

MiRa MiRaIe said...

kak ina cepat la view blog mira...ada iklan tu...huuhuhh bc post...

iNaMoRaTa said...

white rabbit..chomel kan..hehee..tp muchuk gilaa..hehee

nonoi..
iaa..mau balik ni dgn kadar sgera..hehe...
eh..tdk,,lonceng tu kami yg bagi dia pkai..hehehee

iesha..sdah mandikan..tapi still muchuk lg..hehehee

mira..
hehehehe...jd bisnesswomen sdah aaa..hehee