26 December 2010

Blog yang tidak harmoni

update lagi..
i kalau sudah lama tidak update bila sudah update balik sampai dua entry i bagi u..

Lately,,blog i asyik tak harmoni saja kan...ini lah yang menambah kebimbangan dalam sanubari i ni..ye la,,kawan i vujie kata boleh menyebabkan penuaan semakin ketara..macam ada org tu sudah tua pun tidak sedar diri lagi sebab perangai mengalahkan budak sekolah...failed[!]...eeehhh...baru tadi i cakap pasal kearmonian dalam blog i ni kan...baiklah..baiklah...farina sila duduk baik² sekarang kemaskan diri anda..sebab baru tadi i nampak u sedikit berwarna hijau...

sila tarik nafas dalam²..hembus...tarik nafas lagi...hembus...okei sekarang sila senyum kambing...agar kedutan² dan tanda² penuaan akan berkurangan...nanti penat² saja habis duit makan supplement bagai untuk kecantikan kulit tapi hasilnya negative gara² emosi yang terlampau...pfftt~

Jadi,,macam ni lah...bak kata countdown new year...welcome two thousand eleven la kan...azam baru blog i yang tak harmoni ni bakal berubah berubah dan berubah selaras dengan matlamat hidup kita...bersatu kita teguh bercerai kita roboh...cewaaahh..apa² la janji tiada lagi yang menyebabkan penuaan dan kedutan sbb takut jadi macam orang tu...makin tua makin bodoh...jadi,,marilah kita menceriakan hidup kita...no moreeee kemarahan..apakah tidakan yang patut i buat untuk tidak mencemarkan blog i ni[?]...penyelesaiannya...jeng jeng jeng...mari kita buat² diaa...HAIPPPP[!]...i tidak sekejam itu okei...i ni kalau benci kah marah kah lepas macam tu saja tidak lah sampai mahu buat² benda macam tu..nanti sia² pahala i selama ni..sudah lah sedikit,,nanti kalau sudah macam tu habis terus apa lah bekalan i untuk akhirat nanti...hurmm...

okei lah..i ingin memohon maaf jika anda semua yg membaca blog i ni rasa sedikit aura ketidaksenangan duduk ketika membaca entry² i ni...azam baru two thousand eleven..MENGHARMONIKAN BLOG FARINCESS[dot]COM...

mari kita mula memilih cat² baru untuk bakal blog yang harmoni kelak...

okei...mula senyum sekarang sbb hati girang gumbira dapat ole² dari mama ijam...mama dia baru balik dari sarawak...actually bukan la baru sangat pun..about 2weeks later la..tapi hati still gembira sebab dapat ole² baikkkk punya...Thankss mama...mari kita gembira bersama²..jangan ada yang sentap melihat kebahagiaan i okei..i bersyukur untuk kehidupan ini...namun,,Allah tidak akan berhenti menguji hamba² yang di sayangiNya..oleh itu,,i tidak akan pernah untuk lalai dalam kehidupan ini..kerana,,esok lusa tulat two thousand eleven entah apa rezeki dan dugaan yang bakal dihadapi...semoga beroleh rezeki yang murah..Aminn...

see...














Tepuk amai² belalang kupu²...
cantekkk kannn...i terujaaa...mari² teruja bersama²...

4 comments:

iliefadilah said...

Kain tuk kawin ka kak?

farinajaafar said...

@iliefadilah

haha..ili jgn buat kontroversi dek...kekeke...

btw,,baju tu kaka nda pndai sgt pakai utk biasa2..ya la malatopp gitu kan...ingat mo wat bju engaged...hehe..

pssssttt..cantek kan ili..tiba2 kunun kakak nervous...hahaha...

iliefadilah said...

nanana.. napa bleh nervous.. hehehe..

tp mmg santik..

farinajaafar said...

@iliefadilah

hahahaha...kenapa tu aaa blh neves tu..hahaha...

Thanksss dek...kalau kaka pakai mst lagi nmpak canteekk kan kan?...hehehe