22 December 2010

cilakak punya olang

Mood : Makhluk Hijau

Wooooooooooooiiiiii[!]...sialannn[!]
aku sangat panasss ati okei dengan ulahh mu yang semacammm ambuk buruukkk dalam hutan yang ndada punya fikiran yang waras dan hanya tahu berfikiran seperti urang enda berakalll walhal umur mu itu sudah separuh abaddd yang enda batahhh lagi kan kerepoottttt[!]...si tuaaaa yang enda sedarrr diriiii...nenekkk sihiirrrrr[!]

aku banar² inda merati apa bah ulah mu ani...andang tia ko ani aaa bisai kali masuk dalam pelacahannn yang bebau atu..sama macam ko punya hati yang bau pukak busukkkk bau bangkaii[!]

aku sudah coool down kan..ko yang sengaja cari pasal dengan aku lagi..aku dulu sudah minta maaf dengan kau..aku rendahkan martabat aku untuk minta maaf sama kau...sbb bilang boipren mu,,ko enda akan minta maaf dan dia suruh aku baik² sama kau...padahal salah ku apa ajaa...komen fb boipren mu..post di wall boipren muu...mungkin ada la sedikit sindiran...tapi,,enda lah havoc sgt kannnn...dan kali niii....ada kah patut di buang nya aku dari fb boiprennnyaaa...macam aku ni gila mati cinta mati sama boiprennya aku tau la aku lawa dari kauuu...helllllooooooooo aku enda rampassss aaa boipren mu atu....aku sendiri ada boiprennnn jauh lagi baikkkkk dari boiprennn mu atuuu yang macam usin lanjang atu...ngam tah tu kadikau sama²...adehhh alum tia jadi bini sudah jadi 'remote kontrol'...walhal aku tah tu dulu bah yang kanal boiprennn mu atu...excuseeee lagi...aku kanal boipren mua tu pun masa atu aku sudah ada boipreenn aaa...ko ni alaaaaa....baru kanal sekajap nganya udah tah ulah macam pffffttttt~ LOSERRRR[!]...

tapi ala ndapa pun bah mun ko removed aku ni dr fb boipren mu atu enda jua jadi kudis bah sama aku...boipren mu atu lagi minta sorry sama aku sbb ia cakap bukan ia yg removed aku dan tarang² sudahhh kau lahhh tu kannn...vaviiii va kau ni kan...tapi enda apa bah...ko tu kana tipu bah bulat² sebab kan...adaalaaaa....mana boleh bagi tauuu...nanti ko marahi tah pulang karang boipren mu atu...kakakakakakaaka~ padannn muka kena tipuuu...wuuuuu...membari supan saja[!]...dan sila lah ambil tahu...aku ndada hati pun sama beliau atu...sila lah simpan ia baik² masukkan dalam kabann aaaa...GO TO HELL BIATTCHHHH[!]







10 comments:

iyrenne said...

ermm....bahasa k.nah ni masih supan lg ni..belum sampai tahap makhluk hijau yg betul2 lg..hehe...
tp..back to tis entry...BUDUH jugak betina tu.
*ooopppssss....tesalah word.xda pekataan lein yg sesuai..haha...*

farinajaafar said...

hahaa...iyaa...memang betul2 LOSERRR adakah bipren sendiri pun dia enda pecaya kan...nampak sangatttt bahh...kakakaka~

tecabar kot ia ngan kak ina yang lawa macam adik2 nya yg lain tu kot...hahahahahaa

iyrenne said...

hahahaha...kesian jugak betina tu...eeei....BUDUH betul....

farinajaafar said...

awu dek am...VUDUH kan...lagi lucu kak ina wat entry dalam bruneian..mesti ia nda merati tu kan...hahaha...mana la tau ia tu stalkerrr blog ni...pempuan,,sanggup wat apa aja demi boipren terchentaaa...chentaaa la sangatttt[!]..hahaa

iyrenne said...

hahahaha.....U Are Not My Husband!!!
now dik am suka dah ngan ayat tu...hahahaha
tp kes ni...U Are Bitch Witch, Betina!! hahaha
*mood kejam uda mari*

farinajaafar said...

hahahaa...
ni belum ada kak iyah lagi ni...
hehehe...dia bz cari duit...hahahaa...
bitchwitchklitcpitch...segala macam itch adaaa...gagagaagag

_Vu-JiE_ said...

kau ba telampau lawa, atu tah iya takut bf nya beralih arah hahahaha...

farinajaafar said...

@_Vu-JiE_

atutah kali aaa jie...membari sangal jiwa jua...ndada2 org cari pasal tiba2 pula getek2 mau remove bagai...ala,,,kalau dia remove pun bukan jadi apa2 buat aku..no feeliiing pun cuma geram ada juga perangai buruk mcm tu..

MiSya said...

sot tu org dik...adaka mcm tu..klu aku bfnya..sdh ku tinggalkan..

farinajaafar said...

@MiSya

haluuuuu kak misya..aiyooo kak pegi mana bah lama tidak komen blog aku bah...ingatkan kaka sudah lupa sama aku...hehe...

kak,,kalau aku pula jd bf dia,,aku nda mau tinggalkan dia kak,,aku tanam dia hidup2..bak kata mcm ni..."kecik2 xmau mampus sudah bsar myusahkan org"...kekeke