22 June 2011

22 June 2011

Kenapakah tajuk entry ku tiap hari adalah berteraskan hari bulan saja?..macam nota murid-murid saja tiap-tiap hari sebelum salin nota mesti ada tarikh...baiklah itu adalah tanda-tanda awal minda sudah menjadi tua..kerana gejala ini adalah gara-gara kekurangan idea untuk meletak tittle entry...

Makanya...haruslah kawin cepat supaya kalau kawin tua cepat lupa nama anak...eh-eh tidak lah mengarut saja! kenapakah harus kawin di usia awal?..kerana...banyak kelebihan dan kebaikannya...salah satu di antaranya ialah..dapat menyelamatkan iman...yang lain korang google lah sendiri ya..kikiki...[malas mau copy paste sebab aku memang seorang yang malas untuk membuat ringkasan dan aku memang lemah dalam bab-bab meringkaskan isi-isi penting..sangat memang lemah dari zaman sekolah lagi terutama dalam bab membuat ringkasan nota]...

Namun,,macamna mau kawin awal kalau dalam keadaan ekonomi sekarang yang macam errr tidak tahu mahu simpulkan apa...tapi dalam bahasa mudah nya ialah kekurangan bajet wang ringgit namun masih punya hati mau kawin..kekekee...abaikan perasaan itu...biarkan angan-angan bermaharajalela di sudut minda..

Apasala asek cakap pasal kawin-kawin ni..kekeke...teruja tau mau kawin..siapa nda teruja..kalau sudah berusia 25 tahun ditambah lagi rakan-rakan seperjuangan sorang demi sorang sudah melabuhkan punggung di atas pelamin..siapa nda gete-gete mau kawin wei...kalau ada yang ndada hati tu memang ada problem emosional tu...baik sembunyi perasaan tidak mau kawin tu sebelum orang lain fikir yang bukan-bukan..esehh!!

Macam teruja mau kawin sampai asek godek google saja cari tahu pasal jenis pelamin terkini..then baju-baju pengantin mau jahit kah atau sewakah..cari fesyen-fesyen terkini wedding of the year...then bla-bla-bla semua pasal kawin penat mau terang banyak-banyak sebab nanti tiada juga yang baca...kekekek...

wanna share satu pic pelamin ni sangat-sangat memikat hati dan memang tema yang dipilih untuk tema wedding diri sendiri-tunangan-dan juga keluarga...mari-mari cuci mata..dan bayangkan lah diri sendiri berangan-angan mrs jenin menggayakan pakaian itu di hari perkahwinan nanti..jangan ada yang boooo dalam hati tau..



SANGAT CANTIKKK KANNN[?]

Okeh..boleh sudah sambung berangan..babai!

3 comments:

mr_mrs mikko said...

haha..
mcm anty aku bha rin..
buli2 dia ckp, umur suda 40+
tp baru antar anak pigi tadikaaa..
hahahaha...

lucu

mr_mrs mikko said...

nda pa bha rin..
pelan2, ada rezeki...
buli jg tu cepat.
huhu

farinajaafar said...

hahah..tu lah wani..mo kena cpt nih..nnt anak org lain suma sudah besar2 anak aku br mau pg tadika..hehehe