28 July 2011

28 Julai 2011


Ini bukan iklan SALE Air Asia ya kamu-kamu semua...ini ialah entry aku yang tengah mempunyai semangat balik kampung yang bekobar-kobar..Ya ampunnn seriusss sangattt tidak sabar mahu balikk rumahhh!!!cepat lah esokk!!..

Jap lagi lepas aku rest-rest kan badan kejap..luruskan pinggang dan sementara baju aku dekat jemuran tu kering..aku mau pg epot check in utk besok..so,,sementara menunggu terasa pula hati mahu mengupdate blog..padahal idea kering-kontang..hoho! lantaklah..yang penting aku dapat luahkan betapa aku tidak sabar mahu balik esok..oh sangat merindui family-miow-rumah-air yang sejuk-udara yang nyaman-dan rasa yang tenang...tidak lupa juga merindui enchek tunang [walhal baru juga last jumpa isnin hari tuh!rindu tetap rindu beb!tidak akan hilang walaupun dia berada di depan mata..huh!] dannnn oofff couurrseee sangat merinduuiii MCDONALDSSS...oohh-ohhh-ohhh! esok sampai-sampai saja kk langsung terus ajak enchek tunang makan mcD..lepas tuh baru jumpa nonong di RHB...harap-harap settle lah semua nya esok..Amin..

Baiklah..mahu take a rest first..
Daa..

2 comments:

mr_mrs mikko said...

waaa, balik bha diaa.
hihihih...

erm, staw ku kalo karnival gini ni nda pula pakai baju formal..
stau ku laa.
hihih..
^_^

farinajaafar said...

hehehe..sorry lambat ku reply msg mu..kekeke...aku xpg pun tu karnival..hehe...

ko pg? ;p