11 December 2009

Kepulanganku yg penuh kerisauan



Bila diri ini sudah lama menghilang dan menyepi..hari ini kehadiran bagai halilintar yg berseri2 menyapa seluruh alam yg terbentang luas..gunung yg menghijau,,laut yg bergelora,,angin sepoi2 bahasa,,burung yg bersiul...kerdipan mata yg sayu cuba untuk mentafsir...

Haluuuu~
wah!! sudah lama kiranya diri ini tidak mengupdate blog..yaa~sekian lama hingga mampu menjadikan seluruh sahabat sekelian merindui omongan ku yg berbahas yg sebenarnya sukar utk dimengerti namun penuh sejuta maksud yg penuh erti..aduh!! berbahas lagi..update dong!! well..thanks to my readers adik raudhah yg telah membuka pintu hati ku pada malam ini utk mengupdate blog ku yg telah lama terbengkalai ibarat sebuah projek pembinaan yg kehabisan bajet dan wang projek yg telah dibawa lari oleh kontraktor...huhu..Sangat kejam diriku membuat ayat yg berjela tanpa meletak noktah...hee

actly,,sorry bukan tak mahu mengupdate,,namun saya ingin berehat sebentar bersama kit kat selepas mengharungi liku2 exam yg terlalu harder buat daku..dan mgemas segala barang2 utk dibawa pulang dan di pos sbb daku sudah selesai menuntut ilmu pengajian ku dalam bidang Ekonomi di Universiti Utara Malaysia...amiin..sebenarnya juga skrg ini sgt risau takut2 ada paper yg sangkut...yaa...sangat2 takut...

Tatkala ini kawan2 ku yg lain sudah boleh mencek result mereka dan sdg berlapang dada..walhal aku msh dibelenggu dan dihantui perasaan risau berbaur tawakal kepada Allah..sbb aku belum dpt cek lg result aku gara2 gerai kedai Mall yg dulu aku penah join...husshhhh!!

sgt murka kerana masalah ini msh mghantui diriku walhal diriku sudah mensettle kan semuanya dan sudah membayar sekalian bayaran utiliti yg msh tertunggak (oppss..teringat akan bayaran,,dimana yaa aku letak resit bayaran terakhir!!opsssss!!dimanaaaaa????alamak! matilah aku klu2 diorg blum terima pembayaran tu lg walhal aku sudah settlekanny sebelum balik hari tu...diriku,,tengah menangis tak berlagu..(T______T)....)...macamana ni??..adeh..i have no idea!! tiba2 otak menjadi separa beku kerana tiba2 teringat akan resit bayaran tu..di mana aku membuang menyimpannya ya...

btw,,apa2 pun ahad ni will call HEA a.s.a.p and try to get the answer bcoz aku sdah sparuh gila memikirkan denda apa lg yg aku kena ni...i dont know bila masalah tentang kedai ni akan berhenti dari membelenggu diriku...bleh ka tu saman aa...sbb balik2 pula durang ni cari pasal..mcm takda pasal cari pasal pula!! sekejap kata ada lg hutang..sekejap kata sdah settle..skejap lg kata ada lg utility punya byaran blum settle...skejap pula ada denda..haissshhhh!! seyes aku sgt tertekan gilakkk!! dgn benda ni!! sgt!!

aduhh..tak pasal2 entri update setelah lama menghilang diri menjadi entri melepaskan tekanan..hik3..sori ya ging!!ndak sengaja baa~ hehe...

okeys la...saya serender...sbnarnya sgt tertekan dgn masalah yg melanda..btw,,tiada apa yg harus dipeningkan...will settle it later..hopely so!..

sudah lewat pagi..nnt mcm biasa klu tdo lewat pimple akan bertambah2...dan scar menjadi kurang senang utk dilihat...nite!



penutup entri : semoga farina dapat result yg baik~amin...

1 comment:

ada sakiinah said...

huhuh~~~
yayyy!!!!!
akak dah kembali menulis!!!!
smoge result akak gempak....
amiin...
btw..doakn kte jgak...
tgh tggu result pmr...
hehehe..
bubye...salam ukhwah!