09 August 2011

Bukan aku tidak bersyukur[!]

Tadi rasa sudah mengantuk..layan movie korea sampai tidak sedar jam sudah dekat jam12 malam..then,,mood ingin berfacebook for a while..Namun[!]..rasa mengantuk hilang..tiba-tiba rasa sedih pula...sebab...ketinggian ku dipersendakan...sangat sentap[!]..actually sudah lama aku pendam..namun,,malam ni aku a bit sensitif sikit entah kenapa...mungkin citer korea tadi sedih sangat kot[!]...

Kalau aku boleh tanya Tuhan...aku rasa ingin bertanyakan kepadaNya...kenapa aku dilahirkan sedemikian rupa..namun,,apalah daya ku...aku hanya manusia biasa...bukan nya banyak kekurangan pun..jus aku berbadan kecil sahaj...dan ada juga anak murid ku yang lebih tinggi dari aku...entah-entah nanti anak aku pun lebih besar dari aku..T___T..namun,,aku tetap bersyukur..sebab aku di lahirkan sempurna..ada mata,,hidung,,kedua belah tangan dan kaki..dan punya fikiran yang cerdas...Juga aku punya seorang tunang yang sangat sayang dengan aku walaupun telah berkali aku bertanyakan enchek tunang..."sayang nda kisah kah ayang kecil...pendek"..dan tiap kali tu juga dia akan cuba menjaga hati ku..."nda sayang,,biar kecil tapi comel..sayang nda kisah pun semua tu"...TERIMA KASIH SAYANG...aku tahu,,ada juga yang mempertikaikan ke kecilan ku...namun,,dengan penerimaan enchek tunang dan husband to be aku sudah rasa bersyukur...

Tadi moody..sempat juga nangis sikit..BLUWERK[!]..sensitif juaaa...tapi,,kawan² fb bagi ceria aku balik..thankss to u all...sorry aa ter'emo' sikit...sensitif ba ni...hehe...sebab aku pun sebenarnya malu berbadan macam ni...SEKIAN[!]

3 comments:

mr_mrs mikko said...

hihi.. eya bha parin..
even ngajar udak skolah rndah,
adeeinaaa, besar2 ni dr kitaaa..

trus mama aku kn slalu ckp..
kecik tu awet mudaaa...
sbb cuba kamu tingu urg tinggi2 n gmuk2..
nmpk tua kan dr umur..
waaa, trus bangga sbbkecik..
hihihi

kitaaani cumil parin

Ilifadilah said...

biar kecik, yang penting comei..! senyum ckit..:)

farinajaafar said...

wanie : ia kan..nah semangattt sikit aku dgr kata2 mu itu..ya bah...tinggi2 ni..mo pakai high heels malas...hehehe...

ili : ya kan..yg pntg comel kannn..hehehe...SENYUM :)