21 November 2010

merindui faris al-bukhary


alalaaa...rindu bangat sama Faris Al-bukhary ni...oh ya..i rasa i nda penah pun story pasal Faris dekat blog i ni.mungkin sbb i jarang update...hari tu waktu Faris lahir,,i ada rasa mo update...namun,,atas kesibukan kerja semuanya tertangguh dan menjadi lah 'the terbengkalai story'...ala² macam projek² pembinaan gitu kan...

The story begin...Faris ni actually bukan la anak i...ni adalah anak buah i yg sulung...anak kakak i yg sulung...dan memang nasib Faris ni baik sangat sbb kalau sebelah mama i..Faris ni adalah cucu sulung kepada mama i yg meruakan anak sulung dalam familynya dan kakak i adalah cucu sulung keada nenek dan datuk i..so,,Faris ni adalah,,cicit sulung kepada nenek dan datuk i sebelah mama...faham ka? faham ka?..lets me explain dgn detail..

Datuk-Nenek----> My mum [anak sulung]----> My sister [anak sulung & cucu sulung] ----> Faris [cucu sulung & cicit sulung]...haaa...leas ni Faris ni boleh lah kita panggil si ALONG...dan mesti nanti akan jadi NO.1 selalu ni...amin...

Faris sekarang ni pergi berholiday Raya Aidiladha dekat kampung Abah dia dekat Kelantan..since hari jumaat minggu lepas..neway,,esok diorang balik kk sudah...waa..mesti Faris sudah big ni dekat dua minggu nda jumpa babu [makcik]...esok jemput diorang dekat airpot...yey! tidak sabarnya...Faris,,babu ada belikan kereta besar tau...nnt boleh ajak boboy[my cazen yg sebaya Faris] naik sekali..





grrrr...geram sgt tgk budak ni...miss him soooooooo muchhh[!]..mmuuuaaahh berganda²....


2 comments:

iyrenne said...

comellll....grrr....memang macam mau cubit2 jak dia ni..huhuhu

farinajaafar said...

@iyrenne

itulah...membikin geram kan amm...hehe...