23 November 2010

Airmata malam



Sudah jam 1 malam ka pagi i pun tidak pasti...sbb i pandai speaking saja..1 a.m...

Boifee belum message lagi...how come[?]...baiklah i akan terus cuba utk memahami..sampai bila[?]---itu i kurang pasti sampai bila tahap kesabaran i boleh bertahan...namun,,i akan cuba sedaya upaya zahir batin i...


lambat tido ni yang buat pimple i makin membiak ni...sudah la belum ada masa pergi menjenguk kedai amoi Herbal line tu..humpph[!]..bila la agaknya dapat pergi menadah muka ke kedai amoi tu[!]...alih² nanti duit bajet mau pergi facial digunakan utk tujuan lain lagi...kenalah tunggu dua tiga bulan lagi baru dpt facial lagi...okei[!]..bulatkan tekad,,kuatkan azam----esok malam sebelum center point tutup kena pergi juga[!]...


Lagu blog i ni mcm membuatkan hati i semakin sengsara merindui diri mu sayang...adui..malam juga kan...memang sesuai berjiwang malam² ni...i merintih di sini kerinduan tahap gila khinzir,,,si dia di sana sibuk bertungkus lumus membanting tulang empat kerat bekerja sambil ditemani nyamuk² yang gila kuasa..mari i nyanyi utk ko sayang supaya semangat ko bekerja semakin meruap²...


"si baju hijau...sedang berjuangggg...lalala...." eh[!]..macam ada "songer disaster pula=perosak penyanyi"-----di ambil dari kata dasar "fashion disaster=perosak fashion"....


hakim sibok main game----hafiz,,main internet----i,,main air mata....."-.-

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(T__T)







2 comments:

iliefadilah said...

salam..
suka ngn blog kaka ni..
jgn lupa link sya ye..
sye da link kaka..
hehehehe...

farinajaafar said...

@iliefadilah

hehe..thank u ili..selalu menjenguk blog kaka aa...jgn lupa give respon ya..errr,,kalau dtg jgn lupa klik sekali nuff kaka....wink*