04 June 2010

my picture

Mood : Bahagia..

Finally,,setelah 3bulan lebey si cinta i tak balik kmpung...i pun apa lagiii...dating sakan la..sampai i terpaksa batalkan trip i mau join my uncle & family,my sista zizie hazirah,,cuzzie azuaa,,tomenk n ayu pegi menghantar my sorg lagi cazen,,azza pegi matrik dekat Labuan..KML..okei berasa sangat jeless...namun,,i rasa i tak perlu pergi memandangkan ijam hanya dapat balik kampung 3 bulan sekali...setiap 3 bulan baru dpt jumpa dia..meanss,,dlm setahun,,dia hnya dapat luangkan masa beberapa hari saja bersama dia..T_T..oh sooo sad...tapi takpalah,,dia sedang berjuang mencari rezeki yang halal...i relakan perpisahan sementara ini..namun,,thanks to celcom and tune talk kerana always menghubungkan kami setiap hari walau hanya sekali..wink*..

Layan picto saja la yerk...

-credit for me for diz picta..-

hehe..i malu laa..sbb sumer pun gmbar waktu yg sama..sbb my ijam ni,,dia ni tak suka capture picture sgt...klu i pegi jalan² pun i jarang and mmg susah sgt mau ambik gmbar together²...hehehe...

penutup entri : kredit to zizie my lill sista for diz nice picta..tq darl~
 

4 comments:

Fina said...

how sweeeeeeett!!

farinajaafar said...

finaa...
Thankss fina..knp sy xdpt pegi blog kamu fin??..
rindu mo intai blog mu..HEHE

Fina said...

@farinajaafar

ala lama suda tidak berupdate tu sbb tgh rilek2 dulu. hehe. bg emel, sy invite :)

farinajaafar said...

@Fina

iya ptot lah..ko sudah hbis study kan fin?..praktikal ka?..
sudah sy dpt invi ko..tQ..:)