12 August 2009

Setengah hari di Libry

Hari ni adalah hari membz kan diri untuk farina n da geng..haha..menghabiskan hanya beberapa jam shj di Libry..mencari bahan utk assignment yg bakal di submit dlm masa dua minggu ja lagi..haha..mcm takda biasa kan buat last2 minit..hahaha...

dalam kesibukan mencari bahan..farina sempat juga mengambil picta buat tatapan my readers..hehe..eii..klu farina saja mmg takda miss klu tak capture gmbar..namanya juga camera addicted kan..hehehe..

taraaa..hehe..sorry..hanya 1 picta saja ya utk kali ini..dont waste time dgn hnya mengambil picta!!..byk benda lain lg yg harus dibuat dgn kadar segera..sbb klu boleh mau keluar dr libry tu secepat yg mungkin..kerna kami tidak memakai mask..hehe..jangan lupa pakai mask tau kwn2..

okehla..sdah lewat malam..saya sudah mau tidor..esok ada kelas lg pkul 11a.m..bb jgn lupa kejut yaa..hehe..esok mau pegi jmpa lecterer...mau tnya pasal assignment..minggu ni last kuliah b4 cuti mid term..14hb ni org sdah berpusu-pusu balik kampung msg2..saya???..saya pun balik jga..balik bilik..hehe..
nunitee...

penutup entri : Lately celcom broadband punya line seakan menjerit2 kesakitan sbb takda dpt online..apasal eh line dia takda ok..lewat mlm baru bulih on9..klu tak,,haram dpt update blog ni..susah yg amat mau on9..

1 comment:

Aisyah AR said...

pelik ya...
k.ayu pun ngadu broadband dia ssh nk connected..
tpi sya smooth jer..dari pagi sampai malam!!
huhu..